Čtvrtek , 09. 05. 2024

Ctibor

Očko TV přináší Naked Attraction do Česka!

Televize Óčko přináší do českého televizního éteru odvážný formát, který rozvířil vody ve Velké Británii i dalších zemích. Naked Attraction, seznamovací reality show, která odhaluje více než jen osobnost svých účastníků, nyní otevírá dveře castingů pro svou tuzemskou verzi. V této jedinečné soutěži se účastníci představují v nejupřímnější formě – zcela bez oblečení, což umožňuje odlišný pohled na výběr potenciálního partnera. Odvaha stát se součástí Naked Attraction může účastníkům přinést nejen nové zážitky, ale možná i lásku jejich života.
Naked Attraction
Konečně budou mít díky ÓČKU Češi a Slováci možnost se nejen dívat, ale i přímo zúčastnit,“ slibuje náš programový ředitel Alexandr Guha.

21. 03. 2024

21. 03. 2024

Casting a možnost účasti pro Čechy a Slováky

“Konečně budou mít díky Očko TV Češi a Slováci možnost nejen sledovat, ale i přímo se zúčastnit,” říká programový ředitel Alexandr Guha. V rámci jarních měsíců, které jsou tradičně spojeny s navazováním vztahů, bylo spuštěno první kolo castingu. Zájemci se mohou přihlásit vyplněním základního dotazníku na webu nakedattraction.cz, odkud mohou být vybráni do druhého kola obsahujícího osobní pohovory.

Unikátní koncept seznamování to je Naked Attraction

Na rozdíl od běžných seznamovacích platforem Naked Attraction nabízí unikátní koncept, který odhaluje přirozenou krásu účastníků bez použití filtrů nebo upravených fotografií. Show je otevřena všem dospělým osobám bez ohledu na orientaci, tělesné proporce či sexuální preference. “Tato nahá seznamka je založena na protiváze nekonečného dopisování, rutinních schůzek a nepříjemných překvapení,” dodává Guha.

Online podpora

Online marketingová konzultantka Eliška Herciková zdůrazňuje, že profily Očko TV na sociálních sítích jsou mezi nejsilnějšími v lifestyle segmentu. Plánované online formáty, včetně tematických videí projektu Show Us, instagramových short formátů a derivátů populárních dating show, zajišťují, že jak casting, tak samotné vysílání budou unikátně doprovázeny online obsahem. Produkci zajišťuje společnost Drive Film Factory s producentem Matějem Pichlerem v čele, který označuje přípravy na tuto světově známou seznamovací show za velkou výzvu.

Máme tady odvážné čtenáře?

Jste připraveni opustit svoji komfortní zónu a vyzkoušet něco zcela nového? Naked Attraction, odvážná seznamka, která se nyní připravuje v České republice, hledá účastníky, kteří jsou ochotni odhalit více než jen svou osobnost. Jestliže máte odvahu ukázat se ve své nejupřímnější formě a jste otevřeni možnosti najít lásku nebo přátelství na základě skutečného fyzického a emocionálního spojení, pak je tato výzva právě pro vás.

K TÉMATU  Monika Bagárová zrušila plánovaný „vysněný“ koncert v O2 areně

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Hledáme stále lásku, nebo už žijeme pouze v online světě?


Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Upevnit do stojanu, vytáhnout krabice s ozdobami a pustit se do díla. První jdou na řadu světýlka! Někdo si ale na stromku postaví Betlém a vláček. Podívejte se na video.
Ať už vítáte návštěvu nebo si potřebujete po dlouhém a náročném dni v práci odpočinout, sedací souprava je to, co využijete jako první. Sedačka by měla být dominantou každého obývacího pokoje, ať je sebevíc velký či naopak sebevíc malý. Chybět by neměla ve velkých příbytcích, ani v drobných bytových jednotkách. Otázkou ale je, jak tu správnou vybrat.
Myslíte si, že vybrat dokonalé sluneční brýle je poměrně složité? Vsázíte na trendy poslední módy, ale i přesto ne a ne najít ty pravé? Vybírat sluneční brýle podle nových trendů je samozřejmě v pořádku, ovšem nejdůležitější je vzít v úvahu tvar vašeho obličeje. Sluneční brýle vám totiž budou skutečně slušet jedině tehdy, pokud budou ladit k vašim obličejovým proporcím. Poradíme vám, jaké sluneční brýle budou pro vaši tvář ty dokonalé.
Jaká zvířátka máme doma nejčastěji? Jsou to samozřejmě kočky a psi. Každý jedinec má jinou povahu, vždycky je ale milujeme. Tihle domácí mazlíčci mají jedno společné - když si hrají, stojí to za to a často nás překvapí něčím novým, čemu se rádi zasmějeme. Podívejte se na video!
Tak trochu se stydíte za své podpaží? Buďte v klidu, vždyť jeho tmavší zbarvení se dá poměrně snadno napravit. K takovému účelu se přímo nabízí brambora, mléko, kokosový olej nebo stará dobrá jedlá soda. Jakých postupů se držet?
Letní období už je cítit ve vzduchu a i kalendářně je konečně tady. Přichází čas na opalovačky, grilování i rochnění ve vodě, a na přípravu osvěžujících drinků. Ale namíchat drink, který famózně chutná a zároveň vypadá i na pohled atraktivně, není jen tak. A pokud nevíte, jak do toho, přijde vám zajisté vhod náš článek, ve kterém poznáte sedmičku mobilních aplikací, díky nimž se staneme mistrem v přípravě lahodných koktejlů.
Čas od času takové jednání musí absolvovat každý z nás. Někdy je to vyřešení rodinného nebo partnerského problému, ale daleko častěji se týká pracovních záležitostí. Chce s vámi mluvit nadřízený nebo máte vy pokárat svého podřízeného. Potřebujete se připravit tak, aby rozhovor proběhl bez zbytečných konfliktů a hádek.
Každý, kdo se chystá koupit nové auto, má v podstatě čtyři možnosti. Kromě možnosti okamžitého vyplacení celé částky, se nabízí varianta jako klasický leasing, půjčka od banky nebo nebankovního subjektu, či stále oblíbenější operativní leasing. Každá z variant má svá pro a proti. 
Stravování nikdy nebylo tak kontroverzní veličinou, jako teď. Je to otázka diety, zdraví, náboženství i sociálního přesvědčení. Každý se stravujeme jinak a je mezi námi čím dál víc jedinců, kteří vyznávají alternativní způsob stravování. Z různých důvodů. Jedním z nejrozšířenějších příkladů je vegetariánství.
Jak poznat u dětí, že se objevily neštovice? Jak se správně o pupínky na dětské pokožce postarat a co dělat, aby pupínky co nejrychleji zmizely, nejlépe bez pozdějších jizviček?
Proměňte jarní úklid z rutinní povinnosti na rodinnou zábavu. Zjistěte, jak motivovat děti k účasti a vytvořit z úklidu zábavnou aktivitu, která posílí rodinné pouto.
Všechny módní přehlídky jaro/léto 2023 jsou nyní za námi. Zaznamenali jsme je a vytáhli jsme klíčové jarní módní trendy v oblasti dámských teplákových souprav, na které byste se letos měly zaměřit. A zatímco návrháři zůstali věrni svému osobnímu stylu, objevilo se několik společných klíčových kousků, od kterých očekáváme, že budou pronikat z kolekcí přímo na trh a do našich šatníků.

Výběr článků

K Vánocům neodmyslitelně patří štědrovečerní tabule. Stůl je středobodem, na který patří adventní věnec, dekorace i cukroví. Prostřený ale může vypadat i úplně jinak, než jak máte ve zvyku. Možností je nekonečno. Inspirujte se s jeho výzdobou!
Lewis Hamilton, pilot a mistr světa Formule 1. Hvězda světového formátu, která oslní svou přítomností každou událost. Ale ne pouze on, jeho čtyřnohý přítel, buldok Roscoe, ho dokáže mnohdy zcela zastínit.
Na stůl o vánocích prostě patří. Adventní věnec je jedním ze základních prvků vánoční výzdoby. Tahle dekorace se stane vaší chloubou, když jí vyrobíte sama! Možná už v tom máte praxi, možná to zkusíte poprvé, ale v každém případě se můžete inspirovat. A pokud věnec vyrábět nechcete, alespoň si nějaký vyberete.

Nepřehlédněte

Nejen díky šíření koronaviru je téma podpory imunity v posledních dnech často diskutovaným tématem. Podporovat imunitu je nutné během celého roku, ale zejména v období s vyšším výskytem respiračních a jiných onemocnění. Imunita velmi úzce souvisí se zdravým životním stylem.
Chtěla jsem se s vámi podělit o můj příběh, který může motivovat všechny dámy třicet plus, aby nezanevřely na lásku. I když se sice hledá těžko, a na inzerát potkáte všechno možné, nakonec i vy najdete lásku svého života. Jako já.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek