Čtvrtek , 09. 05. 2024

Ctibor

Jaké jsou naše oblíbené květiny?

My ženy každý den vyhlížíme návrat partnera, a tak trochu potají doufáme, že nás alespoň jednou za čas překvapí krásnou kytičkou. Květiny milujeme, jsou pro nás symbolem toho, že na nás tomu druhému záleží. Dřív pánové nosili domů květiny pravidelně, dnes je to jiné. Pánové, pokud jste sem tajně zabloudili a hledáte tip, jaké květiny mají ženy rády, čtěte dál!
květiny
Výběr květiny nechcete podcenit, rádi byste udělali opravdu velkou radost? Pak popřemýšlejte, zda víte, jaké květiny má konkrétní žena ráda. S takovými květinami je úspěch zaručený.

Kde jinde hledat inspiraci?

Když pánové neví, čím potěšit ženu, není nic jednoduššího než hledat radu u další ženy. I proto jste nejspíš zabloudili sem a hledáte inspiraci na květiny, které mají ženy nejradši. Určitě vás potěší, když řekneme, že ženu potěší jakákoli květina, hlavně že je darovaná z lásky, pěkně od srdíčka.

Jaké květiny má ráda ta, které je chcete dát?

Výběr květiny nechcete podcenit, rádi byste udělali opravdu velkou radost? Pak popřemýšlejte, zda víte, jaké květiny má konkrétní žena ráda. S takovými květinami je úspěch zaručený.

Poradit může i květomluva

Když nevíte, jaké květiny má obdarovaná ráda, ale víte, co jimi chcete vyjádřit, pak vám může poradit květomluva. Každá květina i její barva mají svůj význam, i jedna jediná květina často dokáže vyjádřit víc než tisíc slov. Stačí vybrat tu pravou. Víte, že květomluva byla dřív jazyk, který každý ovládal? Dnes upadla trochu v zapomnění, ale každý pořád ví, že růže je květinou lásky a vášně, gerbera květinou přátelství, věrnosti a opravdové lásky, nebo že lilie symbolizuje čistotu a nevinnost. Když přijde na barvy, pak bílá značí nevinnost, růžová mladost a zdraví, fialová věrnost, modrá vytrvalost, oranžová touhu a bohatství, žlutá prospěch v lásce, ale i žárlivost.

kytice
My ženy každý den vyhlížíme návrat partnera, a tak trochu potají doufáme, že nás alespoň jednou za čas překvapí krásnou kytičkou. Květiny milujeme, jsou pro nás symbolem toho, že na nás tomu druhému záleží.

Vybírat můžete i dle příležitosti

Květiny nevybíráte jen tak pro radost, ale za konkrétním účelem? Má žena narozeniny nebo jmeniny? Čeká ji promoce nebo jiná slavnostní událost? Pak si můžete vybrat květiny podle příležitosti, a to například tady. No anebo se můžete poradit se zkušeným floristou.

Růže nic nezkazí, potěší i gerbery, lilie a další kvítí

Jistotu v tom, kterou květinu má žena ráda nemáte, inspirovat se květomluvou se vám nezdá jako dobrý nápad? Bojíte se, že tuhle řeč žena nezná a nepochopí, co jste prostřednictvím květin chtěli říct? Pak vězte, že:

  • Růže jsou klasikou, která nikdy nezklame. Ať je dáte komukoli, vždy potěší.
K TÉMATU  Turecké koberce: národní klenot a výhodná investice

  • Radost udělají o gerbery pastelových barev, které zaručeně vykouzlí úsměv na každé tváři.

  • Nad lilií zaplesá každé srdce, nádherně voní, jedna lilie navíc nahradí i tři růže.

  • Něžné a nádherné jsou i alstromerie nebo eustomy, které se používají zejména v mixovaných květinách.

  • V oblibě jsou v dnešní době i chryzantémy santini, které jsou dostupné v mnoha barvách.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Ten pocit, když na pásu ne a ne se objevit vaše zavazadlo. Nepotěší nikoho. A dokáže zkazit třeba i celou dovolenou. Každý rok se ztratí až 25 milionů kufrů. Co máte dělat, když se tato nepříjemná situace stane vám?
Vezměte děti do kina a schovejte se před dotěrným vedrem v sále. Tajný život mazlíčků 2 je animák od tvůrců filmů Já, padouch. Psí poslání 2 zaútočí na emoce a bláznivý Aladin je ztřeštěnou jízdou od Disneyho, kterou způsobí hlavně kouzelný Džin.
Uklízet nepomáhá, vařit nepomáhá a cvičit vás nikdo nedonutí ani za živého Boha? Pak je na čase vyzkoušet něco, co vás dozajista nejenom chytne, ale také přivede na jiné myšlenky. Představujeme vám antistresové činnosti, které vám zlepší náladu.
Doba zahradničení, mnoha lidmi tolik oblíbený ruch týkající se zahrádky a všeho okolo. Láká vás představa vlastní zeleniny, ale nemáte dostatek zkušeností? Nevadí! Poradíme vám, jaká kořenová zelenina je vhodná i pro začátečníky.
Děti nutně nemusí trávit svůj volný čas hraním počítačových nebo mobilních her, které je nijak nerozvíjí. Daleko lepší je rozvíjet jejich kreativitu a motoriku s pomocí hraček, které vyplní jejich volný čas stejně dobře a u nichž si užijí stejnou porci zábavy. Těmito hračkami myslíme dětské stavebnice, které jsou mezi námi už dlouhá staletí.
Dopravní nehody opravdu nejsou tou nejčastější příčinou smrti, i když to z televizních reportáží často tak vypadá. Jsou až na pátém místě žebříčku nejčastějších příčin úmrtí u nás. Jaký důvod smrti obsadil první příčku?
Zásnuby jsou neopakovatelným a silným životním okamžikem. Jistě víte, že my ženy jej většinou prožíváme mnohem intenzivněji a zásnubní prstýnek jen tak z prstu nesundáme. I když každá máme jiný vkus, někdy se rády řídíme i trendy. Z čeho si budete moci vybrat nadcházející sezónu?
Vy ani váš partner nepijete alkohol? Žili jste spolu ještě před svatbou? Váš vztah asi nevydrží. A to i přes to, že jste si před oltářem slibovali lásku a věrnost. V pozoru by měli být i tací, kteří mají odloučené rodiče. Prý je potká stejný osud!
Pro pobyt v přírodě a při různých sportovních aktivitách venku jistě oceníte funkční oblečení, se kterým vás nepřekvapí žádné počasí ani nepříznivé podmínky. Proto bude nejlepší volbou softshellový materiál, s nímž se nemusíte bát žádného dobrodružství.
Dnes v pátek 9.2. nás čeká fascinující astrologický úkaz – Novoluní ve Vodnáři. Toto kosmické setkání slunce a měsíce přináší nejen nový začátek, ale také osvěžující energii a nové možnosti pro všechny znamení zvěrokruhu.
Pokud jste majitelem čtyřnohého mazlíčka, pak víte, že ve své podstatě je jako dítě. Potřebuje vaši péči, zájem i láskyplnou výchovu, zrovna tak trénink, který ho učí dobrému chování a skvělé disciplíně.
Pandemie se rychle šíří. Čísla nemocných stoupají, proto byste neměli na nic čekat a podpořit svou imunitu. Nikdy totiž nevíte, kdy a kde se s nemocným můžete setkat. Abyste měli dobře fungující obranyschopnost, musíte mít ve formě střeva. K tomu vám pomohou probiotika. Soutěžte s námi a vyhrajte balíček doplňků stravy Naturevia, ve kterém najdete kvalitní přípravky pro celou rodinu.

Výběr článků

Současná hygienická situace si žádá kooperaci nás všech. Je potřeba, abychom se chránili podle hesla, které bylo vytvořeno: „Moje rouška chrání tebe, tvoje rouška chrání mě.“ Roušku si můžete vyrobit mnoha způsoby.
Při nakupování na internetu můžete narazit na řadu zajímavého. Při házení oblíbených nápojů do virtuálního košíku na vás může vyskočit třeba takzvaný matcha čaj, který vás zaujme pro svou nápadně zelenou barvu. Právě díky ní se nad ním pozastavíte a přemýšlíte, jestli si ho také vhodit či nevhodit do onoho koše. Nakonec však kliknete na "dokončit nákup" s tím, že si ho zakoupíte někdy příště. Pojďme si prozradit, proč se této chyby v budoucnu nedopustit.  
Věděli jste, že podle posledních statistik má průměrný člověk ve svém mobilním telefonu stažených zhruba třicet mobilních aplikací? Sice je nemusí nutně využívat, ale staženy jsou. Zatímco pánové nezapomínají kromě sociálních sítí na sportovní aplikace nebo aplikace sportovního sázení, co ve svém mobilu ukrývají ženy?

Nepřehlédněte

Ve věku 77 let zemřela česká herečka a sexsymbol šedesátých let Hana Brejchová, sestra známé herečky Jany Brejchové. Její nezapomenutelný výkon ve filmu "Lásky jedné plavovlásky" ji trvale zapsal do paměti diváků.
Slavnostní štědrovečerní tabule je stějně oblíbený zvyk, jako stromeček a světýlka. Jak letos připravit vánoční stůl? Inspirujte se nápady, jak letos prostřít váš slavnostní stůl.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek