Čtvrtek , 09. 05. 2024

Ctibor

Silvestr a děti? Kde trávit s dětmi Silvestr?

Silvestr je oslavou plnou světla, radosti a naděje, a pro rodiče s dětmi přináší otázku, jak tuto magickou noc nejlepším způsobem sdílet. Dnešní článek na Dámské Lize se věnuje otázce, kde trávit Silvestr s dětmi. Přinášíme tipy na rodinná přátelská místa a aktivity, kde můžete vytvořit nezapomenutelné chvíle pro vaši rodinu a přivítat nový rok s radostí a láskou.
děti silvestr
Silvestr a děti

Silvestr je časem oslav, zábavy a naděje na příští rok, a mnoho rodin se snaží najít způsob, jak tuto magickou noc sdílet s dětmi. Zde je několik tipů, kde trávit Silvestr s dětmi a jak vytvořit pro ně nezapomenutelný zážitek:

1. Rodinná silvestrovská party doma

Jednou z možností je uspořádat rodinnou Silvestrovskou párty přímo doma. Můžete si připravit vlastní speciální večeři, hrát společenské hry a sledovat ohňostroj na televizi. Nezapomeňte na tradiční odpočítávání do nového roku s dětmi.

2. Návštěva místního ohňostroje

Mnoho měst a obcí pořádá veřejné ohňostroje na Silvestra. To může být skvělá zábava pro děti. Před odjezdem se ujistěte, že máte dostatek teplého oblečení a vhodných prostředků pro děti, jako jsou sluchátka na ochranu sluchu.

3. Rodinný výlet na hory nebo do přírody

Pokud máte rádi přírodu, můžete zvážit rodinný výlet na hory nebo do národního parku. Mnoho z těchto míst pořádá speciální Silvestrovské akce s ohňostroji a oslavami ve venkovním prostředí.

4. Návštěva zábavního parku nebo zoo

Zábavní parky a zoo často pořádají speciální akce na Silvestra pro rodiny s dětmi. Můžete strávit den v zábavě a pak sledovat ohňostroj ve speciálním prostředí.

5. Silvestr na pobřeží

Pokud žijete poblíž moře nebo oceánu, může být Silvestr na pláži krásným zážitkem. Děti si mohou hrát na písku a pozorovat ohňostroj nad vodou.

6. Dobrovolnictví a dobročinnost

Silvestr může být také příležitostí učit děti o dobročinnosti a pomoci těm, kteří to potřebují. Zapojte se do dobročinných akcí nebo volontariátu a ukažte dětem důležitost pomáhání druhým.

7. Tradiční oslavy

Můžete také trávit Silvestr tradičním způsobem tím, že budete sledovat televizní přenosy oslav z celého světa a uděláte si vlastní odpočet do nového roku.

K TÉMATU  Jarní detox začíná již v únoru!

Nezapomeňte, že děti mají různé potřeby a preference, takže je důležité brát v úvahu jejich věk a zájmy při plánování Silvestrova. Cílem je vytvořit pro ně bezpečné a zábavné prostředí, kde si mohou užít magii Silvestra a vítání nového roku s radostí a láskou rodiny.

MOHLO BY SE HODIT

5 míst, kde je zakázaná pyrotechnika: Chcete si užít Silvestra bez rachejtlí?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Léto se rychle blíží a s ním i koupání a další radovánky. Jenže ty každoročně pro mnoho žen skončí nepříjemnými potížemi. Pálení či řezání při močení bývají jejich typickými prvními příznaky. Pokud se u vás projeví, na nic nečekejte a okamžitě jednejte. Včasný zásah vás totiž může ochránit před vzplanutím problému v plné síle a následnými recidivami v podobě opakovaných problémů močových cest. Máte-li k těmto letním potížím sklony, myslete na prevenci!
Existuje tolik různých způsobů, jak si s rodinou vyrobit vlastní ozdoby. A při jejich tvorbě můžete využít spoustu různých materiálů! Každý jistě máme doma třeba nějaký přebytečný papír, že ano? Máme pro vás jednoduché vánoční ozdoby, které si dnes večer můžete s dětmi vytvořit.
Možná trápí i vás, jen o tom nevíte, nebo jste si toho ještě nevšimli. Ačkoliv jsou sklivcové zákalky považované za projev ”stáří” a zhoršujícího se vidění, ve skutečnosti se mohou objevit už kolem třicátého roku života.
Pojďme na skutečnou zábavu. Víte o tom, že existuje 7 typů pánského přirození? Který z tvarů je nejoblíbenější? A který je kuriozitou? Vážené dámy, pohodlně se usaďte, jdeme se podívat na vysoce vědeckou studii o tom, jaké všemožné tvary může mít pánský pinďour!
Léto, období jako stvořené k seznamování a flirtování. Není divu, že se lidem zapalují lýtka a potěšení hledají v náruči nové lásky. Jenomže po prvotní zamilovanosti přichází na scénu něco vážnějšího. Muži a ženy se navzájem oťukávají a zjišťují, že ne vždy se k sobě hodí.
Kdo by nemiloval nakládané kyselé okurky. Jsou výborné k masitému pokrmu, nebo jen tak, když máme chuť. Legendární „kvašáky“ se zkrátka těší velké oblibě. Pokud ale chcete mít ve špajzu dostatečné zásoby zavařených okurek na zimu, je zapotřebí mít dobrou úrodu
Herec Leonardo DiCaprio byl vždy znám svými sympatiemi ke krásným modelkám. Ovšem čím je starší, tím jsou jeho úlovky mladší. Cokoliv je nad hranici 25 let, do toho se nežene a nebo to pustí k vodě. Jak to tedy se slavným proutníkem ve skutečnosti je?
Tento horoskop vynalezli indiáni ze Severní Ameriky, kteří uctívali různé totemy a věřili, že člověk narozený v určitý den v roce je příbuzný s konkrétními zvířaty. Své znamení znáte, teď poznejte svůj totem. Třeba vám odkryje spoustu nového o vaší povaze, věci, o kterých jste dosud nevěděli.
Člověku to nedá, aby si toho nevšiml – je to tu už od začátku října, kdy se v obchodech objevuje první vánoční výzdoba, prohnaně proložená figurkami Mikulášů, čertů a andělů. V trafice se začínají objevovat svépomocné kuchařské časopisy, ze kterých se na člověka smějí pusinky, úly a kuličky, a než se nadějeme, máme tady plný frontální útok na peněženku a první signální soustavu. A co uděláme?
Celé léto jste strávila v teniskách, protože vám sráží sebevědomí neposlušný vbočený palec? Nechodíte kvůli němu ani na pedikúru? V tom případě vám prozradíme, jak na něj vyzrát, abyste další léto byla do sandálů připravená.

Výběr článků

Každá žena před příchodem svého prvního dítěte přemýšlí o tom, jaké to asi bude. Jak asi bude probíhat její těhotenství, jaký bude porod a jak vlastně bude její děťátko vypadat? Na všechny otázky však ani maminky ani kamarádky reálně odpovědět nedokáží. Jaké to tedy bude? Co už je předem dané?
Možná jste zůstali neplánovaně doma a už nevíte, jak svým dětem a sobě zpestřit nucený pobyt v karanténě. Staré koníčky i nové zájmy čekají na znovuobjevení.
Tyhle luxusní zahrady slouží hlavně k odpočinku, nikoliv za účelem pěstování. Pokud má člověk dostatek prostředků, může si nechat vytvořit designérský skvost. Atmosféru udělá osvětlení nebo tekoucí voda. Co takhle skleněný stůl s vodopádem?

Nepřehlédněte

Věděli jste, že podle posledních statistik má průměrný člověk ve svém mobilním telefonu stažených zhruba třicet mobilních aplikací? Sice je nemusí nutně využívat, ale staženy jsou. Zatímco pánové nezapomínají kromě sociálních sítí na sportovní aplikace nebo aplikace sportovního sázení, co ve svém mobilu ukrývají ženy?
Můj život byl vždycky v podstatě šťastný a já jsem za to bylo velmi vděčná. Poznala jsem muže, o kterém jsem si myslela, že je to ten pravý. Náš vztah fungoval perfektně a já byla ráda, že mám po svém boku životního partnera. To jsem však ještě netušila, co je můj muž opravdu zač.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek