Čtvrtek , 09. 05. 2024

Ctibor

Dámské kožené lodičky – 3 důvody, proč je musíte mít

V letošní sezóně budou absolutním hitem dámské lodičky v koženém provedení. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně a netušíte, proč a jakým způsobem je zakomponovat do svého outfitu, nevadí. My vám to totiž na následujících řádcích prozradíme. Proto čtěte a nechte se inspirovat společně s námi!

Kožené lodičky a sváteční události? Výborná volba!

První důvod pro nákup dámských lodiček z pravé kůže je ten, že se skvěle hodí na slavnostní a sváteční typy událostí. Ženy a dívky je mohou nazouvat na svatbu i na promoce. Blýsknou se v nich také na oslavách narozenin. Vsadit můžete např. na stylové kousky se zlatými nebo se stříbrnými detaily. Tyto modely dámských kožených lodiček pak snadno sladíte také se svými blyštivými šperky, jako jsou hodinky, náušnice, náramky nebo prsteny. Kombinovat je můžete dále i s třpytivými přívěšky nebo s lesklým řetízkem od psaníčka nebo od kožené kabelky. Kožené lodičky se stříbrnými nebo se zlatými detaily můžete nakupovat i na e-shopu CCC. Tady si přijde na své každá moderní žena. Lodičky z pravé kůže mají i tu výhodu, že jsou velmi odolné a při správné péči vám vydrží sloužit i celou řadu let. Určitě si k nim obstarejte ochranný krém, impregnaci a speciální čistící pěnu, pastu či gel.

Kožené lodičky do business outfitů? Skvělé řešení!

Druhý důvod pro pořízení dámských lodiček z kůže je ten, že vkusně zapadnou i do vašeho business outfitu. Obléci k nim můžete např. trendy pouzdrovou sukni a halenku s volány. Slušet vám budou kožené lodičky i k pracovnímu kostýmku nebo k společenským kalhotám typu chino. Outfit pak můžete doladit neformálním blejzrem, sáčkem nebo kabátkem. Jako doplňky se budou ke koženým lodičkám hodit opět kožené kousky ve stejném dekoru, jako mají právě zvolené boty. Vsadit můžete např. na lodičky s ornamenty. Ty se pak mohou objevit i na kožených business doplňcích.

Kožené doplňky i lodičky jsou pro ženy a dívky dostupné i v prodejnách CCC. Zaměříme-li se na trendy barvy kožených lodiček, budou in ty přírodní a pastelové. Do pracovních outfitů se hodí převážně dámské lodičky v tmavě modrém odstínu. Vsadit však můžete i na černou klasiku. Černá je totiž barva univerzální a z módy nevychází. Černé lodičky pro ženy se vám pak budou hodit i do tzv. kapsulových šatníků. Budete je totiž moci sladit i do dalších módních outfitů v jiném stylu.

K TÉMATU  Designové, úsporné a efektivní, to jsou moderní přímotopy

Kožené lodičky a večerní rande? Svého nápadníka okouzlíte!

Třetí důvod, který stojí za zmínku, je ten, že se kožené lodičky výborně hodí na večerní rande. Sladit je můžete např. s rafinovanými šaty s průstřihy. Letos budou v kurzu kousky, které budou mít průstřihy v oblasti šíje, ale také na bocích nebo v dekoltu. Outfit pak můžete vyšperkovat i dalšími koženými doplňky, jako je dámská kabelka, kožený pásek nebo hodinky s koženým řemínkem. Nezapomínejte však na to, že by k sobě měly vaše kožené lodičky i doplňky ladit. A to nejen barvou, ale také strukturou. Jak říká známé módní pravidlo, hladké patří k hladkému a strukturované zase k strukturovanému. Tím se váš outfit vkusně sjednotí a bude působit uhlazeným dojmem. Kožené lodičky jsou ženám k mání v semišové i v hladké podobě. Oba typy lodiček jsou pro vás k dispozici také v kamenných prodejnách CCC. Tady si boty na rande zvládne vybrat každá z vás.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Aby tělo fungovalo správně, je zapotřebí mít vyvážené množství ženských i mužských hormonů. Zkrátka od všeho tak akorát. Každý takový výkyv - nedostatek, nebo naopak nadbytek jednotlivých hormonů, dokáže ženám způsobit značné problémy. A o jednom z nich se právě nyní pobavíme.
„Už to mezi námi není takové, jako dřív. Chybí mi chvíle, kdy jsme neřešili jen pleny, očkovaní, hlídání, opruzeniny, růst zoubků. Náš sexuální život je po narození dítěte na bodu mrazu. Všechno se točí kolem prcka a nemáme na sebe s partnerem už vůbec žádný čas. Jsem uvázaná doma a můj svět je jen pračka, pleny a sporák. Nepamatuji si, kdy jsem naposledy měla čas umýt si vlasy nebo si udělat nehty. Co máme mimino, jsem pro svou ženu druhé kolo u vozu. Všechno mám na krku já a partner mi s ničím nepomáhá. Moje žena o sebe přestala pečovat.“ Tohle je výčet těch nejčastějších příčin sporů, které vyvstávají po narození dítěte. Poznáváte se v některém z uvedených příkladů? Dnešní článek vás provede nejčastějšími příčinami partnerské poporodní nebo chcete-li rodičovské krize.
Každý relaxuje po svém - někdo s rodinou, jiný s přáteli a mnozí si nejlépe odpočinou tehdy, když jsou sami. Někdo ve volném čase upřednostňuje čtení, druhý poslech hudby, další sleduje filmy nebo sportuje. Dopřát si čas a relax jen pro sebe - je důležité.
Manželství je pro drtivou Čechů nedotknutelné. Téměř tři čtvrtiny Čechů nesouhlasí s uzákoněním manželství stejnopohlavních párů. Manželská práva ano, ale ne manželství, míní většina veřejnosti. Vyplývá to z aktuálního průzkumu.
Rakovina prsu je nejčastější nádorové onemocnění u žen. Přitom velká část Češek podceňuje nezbytnou prevenci, která by případný zárodek včas odhalila. Nepodceňujte své zdraví a seznamte se s následujícími znaky, které mohou rakovinu prsu odhalit.
Ve světě stále více posedlém zdravím vzkvétá trh s fitness technologiemi. Ať už jste v tělocvičně nebo si v sobotu ráno jen tak běžně zaběhnete po místním parku, každý chce mít na ruce fitness tracker, který zaznamenává jeho data. Nebuďte však na omylu, fitness trackery nejsou vymyšleny jen pro běžce a vášnivé návštěvníky tělocvičny.
Letadlem, autem, autobusem nebo třeba vlakem? To je jedna z otázek, kterou si pokládáme v okamžiku, kdy se chystáme do dovolenkového ráje. Pokud však hodláte vyrazit do populárních destinací, kam se dostanete vzduchem i po souši, povíme vám, proč je právě auto ideální volba.
Když poprvé začnete s dietou, můžete v prvním měsíci ztratit o něco více. Pokud například dodržujete nízkosacharidovou dietu, vaše tělo spaluje glykogen uložený ve svalové tkáni, když mu dojdou sacharidy. Glykogen se váže na vodu a při jeho spalování na energii se také ztrácí voda. Tato počáteční rychlá ztráta hmotnosti může být velmi motivující, ale nakonec se zúží.
Pandemie koronaviru přesunula učebnu – a kancelář – v dohledné budoucnosti do online režimu, což znamená, že vaše děti potřebují mnohem více pozornosti a vašeho času. Karanténa je docela náročná na zábavu dětí, ale sedět pořád u tabletu není způsob, jak trávit tento čas doma.
Obývací pokoj potřebuje něco, kam si odložíte mobil, časopis nebo kávu, když si sednete na sedačku před televizi. Tuhle roli zastávají konferenční stolky. Zaměřili jsme se na ty dřevěné, nebo přímo z masivu. Jsou praktické a s jednoduchým designem, a také si na ně můžete natáhnout nohy! Zkuste si vybrat nějaký originální kousek.
Skotská vrchovina nabízí překrásnou přírodní scenérii, kterou charakterizují zelené kopce, rozmanité skalnaté útvary, horská údolí a jezera, ale i středověké hrady. Tady je malá ochutnávka, která vás možná navnadí na výlet do této řídce osídlené oblasti.

Výběr článků

Celý den v jednom kole. Práce, děti, rodiče, domácnost. Nedej bože, když do toho zazvoní telefon a tam se ozve plačící kamarádka, že jí opět ten její nadával. Najednou vám začne docházet, že je toho na vás prostě moc. Kde se stala chyba? Příliš jste začali obětovat své vlastní životní štěstí a darovali jste ho na stříbrném podnose jiným lidem. Pomalu tento program změníme. Konec sebeobětování!
Možná sami na sobě cítíte, že už nemáte tolik chuť na saláty z čerstvé zeleniny, lehká jídla a vlastně ani na prosecco. Prostě by to chtělo něco sytějšího, aby vám nebyla zima a neměly jste pořád hlad. Co zkusit podzimní jídelníček?
Některé ženy bohužel mají tu smůlu, že se jim nedaří otěhotnět. Naštěstí existuje možnost umělého oplodnění, díky kterému žena porodí své vytoužené dítě. Pokud přemýšlíte nad dárcovstvím vajíček, ale váháte kvůli tomu, že nevíte, co vás čeká, přečtěte si následující článek, který vám odpoví na spoustu otázek.

Nepřehlédněte

Nákup obleku nepodceňujte. Musí vám padnout jako ulitý, jinak působí nevkusně. Na co si při nákupu dávat pozor? Připravili jsme pro vás 6 tipů. Svému muži dejte ty nejlepší rady.
V okamžiku, kdy vyšla světoznámá hra Last of Us a podle ní byl natočený i seriál, který teď každé pondělí vysílá stanice HBO, mnoho lidí propadlo panice, zda je možné, aby houba známá pod jménem cordyceps (ta, co bytosti proměňuje v nemrtvé stvůry), mohla skutečně napadnout i lidi. Co je nad různými spekulacemi pravdy?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek