Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Bílý pomerian navštíví psí kadeřnictví. Výsledkem je nejroztomilejší štěně na světě

Bílý pomerian se v psím kadeřnictví změní z rozcuchaného psíka v roztomiloučkého medvídka. Zaručujeme vám, že až tohle uvidíte, budete si ho chtít pořídit domů. Tohle štěně má absolutně sladký pohled, který nenechá nikoho chladným. Roztomilost je jeho největší zbraň.
Bílý pomerian v psím kadeřnictví. Je z něj nejroztomilejší štěně na světě
zdroj: youtube

07. 08. 2019

07. 08. 2019

zdroj: youtube
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

V každé domácnosti se vyskytuje alespoň jedna studená chodba, kterou musíte minimálně jednou či dvakrát denně projít. Ať už je to tím, že bydlíte v domě nebo si potrpíte na dlaždičky a další studené povrchy, chladné místnosti se mohou stát minulostí. Stačí si pořídit praktické koberce a užívat si pohodlí při každém kroku.
Nebaví vás vaše práce? Nebojte se, je to normální. Mnoho lidí začíná nebo končí svou kariéru na pozici a v oboru, který nemusí být právě smyslem jejich života. Prostě jim dává peníze. Co s tím, když chcete něco víc?
Ještě jste nenašla sport, který by vás skutečně a bez výhrad bavil? Začněte chodit. Tím spálíte více kalorií, než si možná myslíte. Zároveň zatočíte se stresem, zlepšíte si náladu a prospějete svému srdci.
Každému z nás příroda nadělila něco jiného, a to nejen z hlediska charakteru, chování, ale i po stránce postavy. A zatímco někdo je hubený a stěží přibere pár gramů navíc, jiný má sklony k obezitě a kila mu naskakují snad i tehdy, když polyká vzduch. Odlišní jsme ale také stavbou těla – ano, klasické třídění na jablka, hrušky. Jaký jste ale ve skutečnosti somatotyp a co na něj nejlépe zabírá?
Anorexia nervosa tzv. anorexie je zahalená velkým množstvím stigmat, a třeba právě vás zajímá pravda. Jak nepříjemné je žít v těle anorektika, na kterého se okolí dívá skrz prsty? Uvažování člověka s mentální poruchou není jednoduché, a to včetně člověka trpícího anorexií.
Mnoho odborníku se shoduje, že pití vody je prospěšné. Dodává nám energii, posiluje imunitní systém, obecně nás udržuje zdravé a jde o nezbytnost. Nicméně všeho moc škodí. Nadměrná konzumace vody může být až život ohrožující a můžete si na vodě vypěstovat i závislost.
Už na gymnáziu jsem věděla, co chci dělat. Chtěla jsem se stát fyzioterapeutkou, pracovat s lidmi a pomáhat jim od bolesti. Jenže to nebylo tak snadné, na vysokou jsem se nedostala, ani napoprvé, ani napodruhé, a tak jsem to vzdala a rozhodla jsem se, že se stanu masérkou. A pak přišla hodně lákavá nabídka.
Každý z nás má svou polohu, ve které spí nejraději. Někdo spí rád na břiše, jiný na zádech a další třeba zase na boku. Ale napadlo vás někdy hledat ve spánkových polohách význam? Že ne? Pak se možná budete divit, co která spánková poloha znamená.
Chcete zbytek teplých dní prožít na maximum? Chcete, aby si vaše děti z letošního léta odnesly co nejvíce nezapomenutelných zážitků? V takovém případě byste měli podniknout nějaký výlet nebo dovolenou. Teplé počasí ještě není u konce.
Současná komplikovaná doba COVIDU-19 přinesla s sebou mnohé změny, se kterými se musíme ve svých životech poprat. Jednou z těchto změn je i karanténa. Obzvláště náročná je v případě rodin s dětmi. Přinášíme vám několik tipů, jak děti během karantény zabavit.
Lyžování není jen o dovednostech na svahu, ale také o tom, jak se cítíte ve svém oblečení. Správně vybrané vrstvy jsou klíčové pro váš komfort, tepelnou regulaci a pohyblivost při lyžování. Abychom vám pomohli vybrat to nejlepší dámské lyžařské oblečení, přinášíme vám několik tipů a doporučení.
Pokud vy nebo učitel vašeho dítěte máte podezření, že vaše dítě může mít ADHD, je důležité vyhledat pomoc. Včasná intervence může potenciálně zabránit vzniku dalších příznaků a sekundárních stavů, jako je úzkost nebo opoziční vzdorné chování.

Výběr článků

Přehlídková mola byla už odjakživa spjata s ultra štíhlými modelkami, zatímco ženy plnějších tvarů stály v ústraní. Doba se ale začala měnit. Diktát přílišné štíhlosti ubírá na hlasitosti a svět modelingu obohatily ženy plných tvarů. Jaké plus size modelky patří v současné době k těm největším ikonám a za co získávají obdiv?
Lidé dávají na první dojem. Pokud není zrovna dobrý, automaticky člověka přesouvají do škatulky - s ním se bavit nechci. Velkou měrou se na dobrém prvním dojmu podílí i náš úsměv. Pokud jsou zuby plné kazů, druhého to spíše jenom odpudí. Ano, stáváme se možná trochu povrchními, ale většinou za zkaženými zuby stojí nedostatečná dentální hygiena a to o člověku něco naznačuje.
Plavky již dlouho nejsou brány jen jako nutné zakrytí těla při pobytu o vody. Naopak, i toto oblečení provází vývoj a plavková móda snad nikdy nebyla tak různorodá, jako je právě teď. Jaké plavky tedy ale budou letošní sezonu in?

Nepřehlédněte

I přímotopy jdou s dobou. Ta si žádá úsporné a efektivní přístroje, které nebude třeba schovávat do skříní, ale naopak vystavovat na obdiv členům domácnosti i návštěvám.
Britská královská rodina v poslední době čelí náporu fotografů a novinářů. Na vině jsou rozpory v rodině vyvolané princem Harrym a jeho americkou manželkou, které nenechávají jednoho člena rodiny v klidu. Tedy výjimkou je královna, která se svou kabelkou nedává znát prakticky žádné emoce, co se týče tohoto tématu.  

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek