Pátek , 03. 05. 2024

Alexej

Pracovní stůl pro maximální komfort. Vyberte ten správný, aby vyhovoval vám i interiéru

Pracujete doma? Potom dobře víte, že potřebujete pracovní stůl, tedy místo, které je určené přímo pro vaši práci. Ten může mít spoustu podob a tvarů, ale hlavním je styl, jakým zapadá do vašeho interiéru. Někdo dá přednost jednoduché čisté desce, jiný si zase představuje klasické masivní dřevo s šuplíky nebo poličkami. Stačí si vybrat ten svůj, u kterého vám vše půjde jako po másle.
Pro práci doma je potřeba pracovní stůl
zdroj: 123RF.com

20. 05. 2019

20. 05. 2019

pracovní stůl
zdroj: etsy.com
pracovní stůl
zdroj: fulmens.com
pracovní stůl
zdroj: autographinteriors.in
pracovní stůl
zdroj: decoist.com
pracovní stůl
zdroj: theworkwell.com
pracovní stůl
zdroj: restaurantmeyersca.com
pracovní stůl
zdroj: saccaldesignhouse.com
pracovní stůl
zdroj: coasterfurniture.com
pracovní stůl
zdroj: kulhanek-nabytek.cz
pracovní stůl
zdroj: loveantiques.com
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Podzim je tradiční období v roce, kdy bilancujeme. Dny se zkracují, počasí zhoršuje, nálada prostě není. Odtud je už jen krůček k nepříjemným pocitům a sešupu nálady směrem strmě dolů. Když se to stane jednou, je to v pořádku. Podzimní deprese by se ale neměly opakovat často.
Kamení v obývacím pokoji nevyjde nejlevněji, ale svojí práci v interiéru udělá i dekorativní obložení stěn. Sádrokartonové desky dokonale kopírují nejrůznější povrchy, ale kromě upraveného dřeva se dá využít i dřevo z palet. A výsledek vypadá výborně! Na výběr jsou nejrůznější vzhledy a materiály.
O v pořadí pátém koučinku Nely s Marcelou se dočtete níže.
V dnešním uspěchaném a konzumním světě hledají lidé stále efektivnější způsoby, jak uspořádat svůj život. Jedním z trendů, který se v poslední době stává stále populárnějším, je koncept kapsulového šatníku. Tento minimalistický směr v oblasti módy nabízí mnoho výhod a může výrazně usnadnit život každému, kdo se rozhodne ji vyzkoušet. O co jde a jak kapsulového šatníku docílit?
Sůl možná není až tak zdravá na talíři, ale jako kosmetický přípravek dokáže hotové zázraky. Účinky mořské vody známe snad všechny, ale nemusíme hned jezdit k moři, abychom si mohly dopřát všechny blahodárné účinky soli.
Děti jsem nikdy nechtěla, a to můj přítel dobře věděl. Myslela jsem si, že náš vztah je jasně nastavený, že jsme domluvení a nic to nezmění. Právě i podle toho jsem si partnera vybírala. Dnes je ale všechno jinak, i když jsme si dávali pozor, já otěhotněla a dostala jsem se do nepříjemné situace.
Chladné počasí už je tady, tak kde se zahřát, abyste zároveň udělaly něco pro své zdraví a kondici? Hot jóga nebo-li cvičení ve 42 stupních by mohlo být přesně ono. Příjemně vyhřátá místnost v kombinaci s jógou. Zkusily jsme, jaké to je!
Suchý šampon je typ vlasového přípravku, který omezuje mastnotu a nečistoty ve vlasech. Na rozdíl od mokrých šamponů a kondicionérů lze suchý šampon nanášet na vlasy, když jsou suché – a právě odtud získal svůj název. Suchý šampon není nutné z vlasů vymývat a obvykle se nanáší na temeno hlavy a další oblasti, kde se může viditelně hromadit olej a lesk.
Blake Lively, nádherná žena, milovaná manželka a matka. To je jen pár z mnoha titulů, kterými se tato pětatřicetiletá herečka může pyšnit. Něco jí do vínku dala sama příroda, na něčem zase musela a musí tvrdě pracovat. Krásná postava a celkový vzhled nejsou nikdy zcela zadarmo. A i Blake si je toho vědoma. Proto se drží určitých stravovacích návyků, kterými se řídí, a my musíme uznat, že se jí vyplácí. Vypadá totiž opravdu božsky.
Neustále se apeluje na to, ať dodržujeme pitný režim. Má to pozitivní dopad na zdraví, říkají lékaři. A něco na tom je. Vedle blahodárných účinků na zdravotní stránku však musíme zmínit i dopad na stav naší pokožky. Díky konzumaci dostatečného množství tekutin se vyvarujeme celkové dehydrataci, která podporuje stárnutí pokožky.
Historie nás často fascinuje. Proč se zabývat dějinami státu nebo světa, když ta nejlepší učebnice historie vás může čekat ve vlastní rodině. Sestavte si rodokmen a uvidíte. Třeba získáte nové příbuzné a s nimi nové vztahy, nové zajímavé kontakty a přátele nebo překvapivé odhalení!

Výběr článků

Situace je kritická. Místo toho, aby děti zamířily do lavic, zůstávají dál doma. Uzavřené jsou kompletně nejen základní školy, ale nově i ty speciální a mateřské. Přesto počet nemocných mezi nejmenšími v posledních dnech roste. Je tak nejvyšší čas začít posilovat jejich obranyschopnost. Soutěžte proto s námi a vyhrajte balíček kvalitních doplňků stravy Naturevia s oceněným vitaminem D a probiotiky, které podpoří jejich imunitu.
Astroložka Naďa Šmídová přináší horoskop na sobotu i neděli. Úklid je sice potřeba, ale neberte ho tak vážně a hlavně relaxujte. O tom je přece víkend! Co je možné očekávat a čemu se raději vyhnout?
Letos oslavila osmdesáté sedmé narozeniny. Jaký je příběh jedné z nejkrásnějších hereček, které kdy po této planetě chodily? Sophia Loren si prožila svůj dokonalý americký sen.

Nepřehlédněte

Všichni se souhlasně shodnou, že energetické nápoje nejsou pro děti. Osvěta v tomhle směru ale přesto trochu pokulhává: někde jsou k dostání i ve školním automatu. Proč je to špatně a jaké skrývají nebezpečí?
Co se vám vybaví, když se řekne bydlení ve stylu Provence? Jistě opojná levandule, sluníčko, vzduch a víno. Kouzlo jižní Francie můžete mít doma na očích každý den. Stačí, když své bydlení přenesete do jednoduchého a úchvatně romantického provensálského stylu. Jak doma dosáhnout této neotřelé krásy a elegance?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek