Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Neobvyklé kosmetické vychytávky s pomocí ingrediencí z kuchyně. Zbavte se celulitidy, vyčistěte póry nebo nechte zmizet modřinu!

Co mají společného citron, jahody, káva nebo pytlík čaje? Zdánlivě nic, ale ve skutečnosti je můžete použít jako skvělé kosmetické vychytávky. S pomocí těch nejobyčejnějších ingrediencí z vaší kuchyně můžete zabojovat proti celulitidě, černým ucpaným pórům, zamaskovat modřinu nebo cucflek, a dokonce si pěkně vybělit zuby. Nevěříte?
Kosmetické vychytávky s pomocí ingrediencí z kuchyně
zdroj: Facebook

20. 03. 2019

20. 03. 2019

https://www.facebook.com/FirstMediaBlossom/videos/252401352308253/?v=252401352308253

Zdroj: Facebook

Pokud by vám to nezabralo, zkuste kliniku Asklepion.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Že jste několikrát vzpomínaly na své rodiče kvůli tomu, že vám dali nevhodná křestní jména? Až si pročtete náš článek, budete jim s láskou děkovat. Rozhodně si můžete pogratulovat, že jste ještě dopadly dobře. Jdeme na přehled zajímavých a kuriózních křestních jmen, která se skutečně v naší zemi vyskytují.
Únava ze všech omezení a koronavirusových opatření je přirozená, ale určitě by kvůli nim neměl trpět váš sexuální život. Přispět k tomu můžete i eJoy®.
Znáte to, s velkou radostí si domů přinesete novou rostlinu, která vypadá báječně, jenže po pár měsících si všimnete jistých vad na kráse. Některé se projeví dokonce okamžitě, jen co kytka překročila práh vašeho domu. Ať už jsou to žluté nebo svěšené listy, každým takovým náznakem se nám rostlina snaží říct, že jí něco chybí, nebo přebývá.
Všichni mluví o tom, že předehra je důležitou součástí dobrého sexu. Ale jak na tu nejlepší předehru, aby vaše žena byla úplně hotová? Protože milostná předehra přichází v různých podobách, a pro někoho může být matoucí, nebo dokonce stresující se v této změti zorientovat. Ale žádný strach, proto jsme tu my, abychom vám pomohli.
I když se to mnohým bude zdát nepravděpodobné, melouny lze pěstovat prakticky kdekoliv. Poslední dobou se najdou dokonce i ti, kteří tuto šťavnatou typicky letní pochoutku pěstují na balkóně či na terase v květináčích a jiných nádobách. Chcete-li si svůj vlastní meloun vypěstovat, je nejvyšší čas vyrazit pro sazenice. A máte-li opravdu malý balkón, zkuste meloun pepino gold.
Tyhle zapletené účesy ocení spíše mladší generace. Všechny jsou hotové během minut, takže je můžete mít na hlavě hned, než ráno vyrazíte na autobus.
Pokud milujete koupání, a zároveň patříte mezi teplomilce, pak s největší pravděpodobností v období podzimu a zimy trpíte. Příjemné teploty jsou pryč, nemluvě o ledových vodách, do kterých skočí leda stoupenci Wim Hofa. Dobrou zprávou ale je, že příjemné koupání ani s příchodem sychravých dnů zdaleka nemusí končit. Stačí jen vědět, kam zajít – na termální místa, kde se klidně ohřejete i mimo horkou letní sezónu. Takže kam vyrazit?
Vodu používáme všichni každý den. Aniž i to uvědomujeme, spotřebujeme jí obrovské množství – o čemž mnohdy ani nevíme. Zjistíme to, až nám přijde roční vyúčtování a začnou se nám nad ním protáčet panenky. Nicméně existují způsoby, jak vodou v domácnosti šetřit, aniž by nás to nějak omezilo, A hned bude pohled na každoroční vyúčtování veselejší. Jak v domácnosti šetřit vodou?
Domácí pracovna je prostor, který byste měli dostatečně oddělit od zbytku domova. Pokud se pracovna rozlézá po bytě, ztrácí se hranice mezi prací a odpočinkem a kvalitně nesplňuje ani jedno. Inspirujte se pěknými pracovnami, a třeba dostanete nápad, jak zařídit tu svou.
První rande je důležitým momentem, z něhož se může – či nemusí – vyvinout vztah, nebo dokonce láska. Jak zapůsobit a co raději nedělat?
Taky jste už zkoušeli všechno možné, ale kila stále nejdou dolů? Už vás přestává bavit ten koloběh diet a poté opětovného přejídání? V dnešním článku vás seznámím s jednou metodou, díky které zaručeně zhubnete! A víte, co je na tom nejlepší? Že žádné diety a restrikce vás nečekají!
Patříte mezi ty, kteří ráno bojují s nedostatkem energie? Zvoní budík, vy máte vstát, ale vám se tak nechce! Nejradši byste spali ještě další 3 hodiny... Pak nakonec vstanete, ale bez elánu, bez energie a jediné, na co se těšíte, je ranní káva. A doufáte, že právě ona vás spasí. Jenže pak uběhne pár hodin a vy potřebujete další kávu... Jak s tímto skoncovat? Jak se cítit vždy plní energie a to třeba i bez kávy? Pokračujte ve čtení článku a odpověď najdete!

Výběr článků

Ačkoli menstruace občas bývá nepříjemná, je přirozenou součástí našeho života, která je důležitá pro naše zdraví i schopnost početí. Věděly jste ale, že barva vaší menstruace může hodně vypovědět o vašem zdraví?
Otevíráte schránku a mezi letáky vidíte obálku s pruhem. Nervozita je na světe. Co to přišlo? Je to pokuta nebo snad exekuce? Nebo nějaké špatné parkování? Ne všechny obálky s pruhem jsou důvodem k nepokoji.
Miss krásy Kathy Zhu musela svoji korunku vrátit už následující den. Důvod je absurdní: před rokem si odmítla nasadit hidžáb. K tomu navíc zveřejnila nelichotivou statistiku o černoších. Přestože byla pravdivá, vedení soutěže jí titul okamžitě odebralo.

Nepřehlédněte

V prvé řadě je nutno říci, že správný přístup ke svatbě nehledě na všechny trendy a doporučení je následující: udělejte to tak, jak chcete vy. Abyste však pochopili, co si přesně přejete, musíte to zjistit, ale jak? Na internetu je spousta informací a je těžké se v nich orientovat.
Internet, sociální sítě a technologie dnes ovládají svět a my si jen těžko dovedeme představit současnost bez těchto nástrojů. Ty patří mezi nedílnou součást našeho pracovního, ale i osobního času. Jaký vliv mají technologie a sociální sítě na náš život? Je díky nim jednodušší a lepší nebo se jejich vlivem potýkáme s větším stresem?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek