Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Vypěstujte si jahody, hrášek nebo citron ve skořápce od vajíčka! Tyhle vychytávky vám poradí, jak to hravě zvládnout

zdroj: facebook

22. 11. 2018

https://www.facebook.com/FirstMediaBlossom/videos/10156695542504586/

zdroj: facebook

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Na vašem těhotenském testu se konečně objevily dvě čárky a vás začala děsit vidina, že se příštích devět měsíců nepohnete z gauče? Dobrá zpráva je, že se v těhotenství sportu zříkat nemusíte. Právě naopak, fyzická aktivita představuje skvělou přípravu na porod. Musíte jen zvolit tu správnou a nepřepínat své síly.
Vylepšete a ozdobte svojí zahradu tak, aby lahodila vašemu oku. Budou zahradní dekorace a doplňky nenápadné nebo výstřední? Zahradám sluší dřevěné nebo keramické materiály, a samozřejmě přijdou ke slovu také kameny. Experimentovat můžete i s osvětlením. Inspirujte se!
Nemusíte jezdit každý rok k moři. V dnešní době ve znamení inflace a šíleného zdražování můžete využít možnosti navštívit tuzemské vodní plochy. Pokud přece jen chcete do zahraničí, proč nenavštívit naše kolegy na Slovensku? To je známé svou přírodou a také vodními plochami, kde zažijete skvělou relaxaci. Kam byste se měli vydat?
Snídaně dělá den – to je staré známé pořekadlo, které platí od dob dávno minulých až po moderní současnost. Právě snídaně by nám měla dát potřebné živiny a energii potřebnou pro následující den. Její součástí by tak měly být hlavně suroviny, které obsahují důležité bílkoviny, vlákninu a další nepostradatelné látky. I proto jsou její součástí ovesné vločky - tedy měly by být její součástí.
Cestování se stane vášní prakticky každého, kdo se do něj ponoří a kdo si začne sepisovat seznam míst, která by chtěl během svého života navštívit. Na wish listu prakticky každého cestovatele se nachází nádherná Paříž, Fontána di Trevi v Římě nebo Spojené státy, které se chtějí zažít už jenom kvůli odlišné kultuře a faktu, že se jedná o naprosto jiný svět. Co si na papír ale napsat i taková místa, o kterých se předpokládá, že za pár let zmizí z povrchu zemského?
Léto si každý z nás spojuje s opalováním a všichni se na něj nesmírně těšíme-. Konečně totiž může naše tělo získat bronzový odstín bez toho, aniž bychom museli navštěvovat solárium. Jenže co až léto bude pryč? Co pak? Vyvstává najednou otázka, jak si udržet opálení po co nejdelší dobu. Tento článek obsahuje nejúčinnější tipy na to, jak opálení co nejvíce prodloužit a pyšnit se tak krásným tělem i několik měsíců po dovolené.
Pravý deštivý a sychravý podzim se pomalu začíná hlásit o slovo, a tak není divu, že v tomto zrádném počasí více stonáme my i naše děti. S nižšími venkovními teplotami a nedostatkem sluníčka se navíc zvyšuje riziko nachlazení, chřipky a v dnešní době bohužel i dalších virových onemocnění. Právě v tomto období je tedy více, než kdykoliv jindy v roce důležité myslet na posílení imunity, která hraje zásadní roli v naší přirozené obranyschopnosti a odolnosti proti bacilům. Efektivním způsobem, jak můžeme posílit imunitu sobě i svým blízkým, je za pomoci pěti přírodních pomocníků. Jaké to jsou?
Události minulých týdnů nás nenechaly chladnými a rozhodli jsme se, že se vydáme dále za poznáním sebe sama. Karanténu jsme zvládli každý po svém, stejně tak jsme si v sobě všichni museli zpracovat strach o sebe i své nejbližší. Nyní je čas se se vším vypořádat. Každý po svém. My zkusili pobyt ve tmě aneb týdenní terapii, kdy se o sobě dozvíte mnohem více, než byste čekali.
Dřevěný plot je klasika. Dnes už ale nejsou zdaleka všechny ploty dřevěné nebo v podobě kovových mříží. Hodně se staví betonové ploty, sypané kamenné ploty, ale také lamelové ploty z hliníku. Jaký zvolíte vy?
Turistické boty jsou fantastické boty, které se nosí, když jste v divočině a razíte cestu z prašných cest, podél žulových balvanů a po hřebenech úzkých kaňonů, dají se ale outdoorové boty pánské či dámské nosit každý den? Přeci jen, byly původně vyrobeny k jinému účelu.

Výběr článků

Také máte každoroční problém, co koupit, manželovi, synovi nebo dědečkovi? Ženám se nakupuje samo, ale pro mužům? My pro vás máme tipy na originální vánoční dárky, které rozhodně nezůstanou dlouho zabalené…
Kdo a kdy má komu volat? První rande bylo fajn a ráda byste se sešla znovu. Měla jste pocit, že protějšek stojí o schůzku také. Ale nedomluvili jste si ji. Nechali jste si otevřená zadní vrátka. Týden utekl a on nevolá. Zavoláte mu?
Nejen díky šíření koronaviru je téma podpory imunity v posledních dnech často diskutovaným tématem. Podporovat imunitu je nutné během celého roku, ale zejména v období s vyšším výskytem respiračních a jiných onemocnění. Imunita velmi úzce souvisí se zdravým životním stylem.

Nepřehlédněte

Mléko - přidáváme si ho do nápojů, připravujeme si z něj mnohé pokrmy, přidáváme do buchet nebo ho jen popíjíme u televize. Je plné tělu prospěšných živin, i proto by mělo mít neodmyslitelné místo v našem jídelníčku. Jenže co když patřím do skupiny vegetariánů nebo veganů a mléko je v rozporu s tím, co uznávám? Skvělou alternativou je mléko rostlinné.
Nestíháte vařit a připravovat si svačiny do práce? Často saháte po polotovarech nebo se stravujete u stánků s rychlým občerstvením, protože si myslíte, že vám to ušetří čas? Možná ano, ale určitě to nešetří vaši peněženku, nehledě na to, že se pak stravujete hodně nezdravě. A chcete s tím něco udělat?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek