Rakovina je druhou z nejčastějších příčin úmrtí. Odborníci se shodují na tom, že má mnoho původců, jako je dědičnost, stres, kouření, životní prostředí a další vnější vlivy. A až ze třetiny příčin považují nesprávné stravování. Vhodnou skladbou jídla tak můžete hodně ovlivnit a zachránit. Známe potraviny, které fungují jako prevence proti této zákeřné nemoci!
Jedna odpověď
Absolutně souhlasím já si říkal vždycky že můj větší je lepší a teď no je mi 25 a po nějakém počtu partnerek musím uznat ne vždycky je to výhra kolikrát je chlap s velkým pérem spíš řezník ono to prostě občas ujede neukontroluju to vlítne tam víc a to šou bolesti a slzy ne teda moje ale všechny chápou málo která ženská zvládá a řekněme je předurčena na takovydle nadstandar a musím říct až najdu tu do který budu moct celej tak to bude zase můj nadstandard