Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Příprava na léto. Do vody padáme často, ať už u bazénu nebo u moře. Pokud to ale někdo natočí, pro ostatní je to vždycky zábava

Slunné počasí nám za chvíli dovolí koupání. Do vody padáme často, ať už u bazénu nebo u moře. Při skákání nebo při blbnutí, děti nebo dospělí, občas to prostě nevyjde a ostatní se se tomu smějí! Protože pokud se zrovna nikomu nic nestane, je to vždycky legrace.
Do vody padáme často
zdroj: 123RF.com

16. 04. 2019

16. 04. 2019

zdroj: YouTube

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Lyžování není jen o dovednostech na svahu, ale také o tom, jak se cítíte ve svém oblečení. Správně vybrané vrstvy jsou klíčové pro váš komfort, tepelnou regulaci a pohyblivost při lyžování. Abychom vám pomohli vybrat to nejlepší dámské lyžařské oblečení, přinášíme vám několik tipů a doporučení.
Bydlet v malém příbytku není nic, za co byste se měli stydět. A stejně tak to není žádná nevýhoda. Naopak - čeká vás méně uklizení. Konkrétně utírání prachu, protože se u vás nebude nacházet velké množství nábytku. Tím se takovým pomyslným oslím můstkem dostáváme k jeho zařizování. Abyste nežili v přecpané, kýčovité domácnosti, vyplatí se myslet na několik základních pravidel. 
Kašle a smrká kdekdo. Nachlazení a podzimní virózy se rychle šíří. Navíc opět začínají růst čísla nakažených koronavirem a na dveře klepe pozimní vlna chřipky. Je tak nejvyšší čas pořádně posílit obranyschopnost! Soutěžte s námi a vyhrajte balíček kvalitních doplňků stravy Naturevia, který naboostuje vaši imunitu.
Snídaně dělá den – to je staré známé pořekadlo, které platí od dob dávno minulých až po moderní současnost. Právě snídaně by nám měla dát potřebné živiny a energii potřebnou pro následující den. Její součástí by tak měly být hlavně suroviny, které obsahují důležité bílkoviny, vlákninu a další nepostradatelné látky. I proto jsou její součástí ovesné vločky - tedy měly by být její součástí.
V okamžiku, kdy propukla koronavirová krize se zhmotnil nedostatek pracovníků ve zdravotnictví a také v psychoterapii. Zatímco první zmiňovaní se starali o to, aby se nemocní lidé postavili na nohy, psychoterapeuti se o to samé starali v trochu jiném slova smyslu. Bohužel se mezi námi stále našli i ti, kteří si k nim nechtěli zajít pro pomoc. Mysleli si, že navštěvovat je je spíše jedna velká ostuda, ale opak je pravdou. Dnes je to zcela normální. 
Doby, kdy existovala pouze dvě pohlaví, muž a žena, jsou dávno pryč. Fyzicky se lidé rodí stejní, ale psychicky se mění. S tím jsou také spojené nároky na to, aby si člověk mohl vybrat takové pohlaví, jaké mu je nejbližší. Znáte všechna pohlaví? Jejich výčet vás možná překvapí. Nevěříte? Přesvědčte se sami.
Není nic lepšího, než vlastnoručně vypěstovaná zelenina. Bez všech možných chemických hnojiv, pesticidů, insekticidů a bůhvíjaké další chemie. Ale v našich klimatických podmínkách není takové pěstování nic jednoduchého. Zejména v případě, že se stejně jako letos zima poněkud protáhne a i v nížinách sněží ještě v dubnu. Proto pro vás máme tipy a triky, které oceníte při pěstování rajčat.
Viber, jedna z předních světových aplikací pro zasílání zpráv, se spojila s útulkem Bouchalka, který pomáhá psům, kteří čekají na nové majitele nebo kteří se ztatili. Viber nedávno představil lokalizovaný balíček samolepek určený právě pro milovníky psů a pokud i vy chcete přispět pejskům v Bouchalce.
Vitamín D je důležitý pro lidské zdraví – pomáhá udržovat silné kosti, zuby, posiluje imunitní systém a podporuje optimální hladinu krevního tlaku. Co však mnoho lidí neví je fakt, že nejdůležitějším zdrojem pro vstřebávání vitamínu D do těla je slunce. Právě v létě ho lze ze slunce vytěžit nejvíce. Jak toho dosáhnout, abyste měli dostatek?
Snad každá žena má své problémové partie, na kterých se ukazuje drobná pomerančová kůže nebo větší celulitida. Boj proti celulitidě není snadný, avšak ne nemožný. Proto můžete vyzkoušet tyto účinné tipy, které vás pomerančové kůže snadno zbaví nebo zmírní její další růst. Vyzkoušejte následující triky a mějte svou pokožku pod kontrolou.
Jak vypadá vaše každodenní rutina v péči o pleť? Možná začínáte a končíte odličováním, ale vaše pokožka vyžaduje mnohem víc. Zařaďte proto do své pravidelné rutiny také face baňky, s jejichž pomocí můžete rozproudit krev ve vaší pokožce.

Výběr článků

Zábava a práce v jednom? Sen, který se stává skutečností díky event managementu. Budujte kariéru v tomto oboru. Ukažte svůj manažerský talent a kreativitu organizováním firemních akcí. Toužíte po profesním růstu a dokonalé firemní kultuře?
Začátek školního roku bývá pro děti náročný. Především přeladit se z prázdninového módu do toho studijního vyžaduje mnoho úsilí. Nenáročným způsobem, jak se děti můžou začít učit, aniž by si to uvědomovaly, jsou naučné filmy a seriály. Jen posadit děti před obrazovku ale nestačí. Důležité je s nimi o pořadech mluvit. Jak na to?
Zvlášť v přechodných obdobích typu jaro a podzim to na ulicích vypadá velmi pestře. Někdo má i přes podzimní období ještě dnes kraťasy a sandály, zatímco jiný už obléká péřovku a kulicha. Co je zdravější? Jaké oblečení zvolit v přechodném období?

Nepřehlédněte

Léto je tady a v rámci jakéhosi odlehčení účesů možná nejednoho z nás napadlo, že zrovna teď přišel čas na změnu. Jestli rádi jdete vstříc novým trendům, pak nepřehlédněte svěží účes wixie, který je plný života, energie a mladistvého stylu. Pokud se chcete cítit jako hvězda a dodat své image ten správný šmrnc, bude právě wixie sázkou na jistotu. Komu sluší, jak ho nosit a v čem je charakteristický? Odhalte jeho tajemství.
Léto je v plném proudu a s ním i studentské prázdniny. Přemýšlíte, jak naložit s volným časem a zároveň si přivydělat nějaký ten peníz? Projděte si náš přehled, který vám usnadní výběr té pravé brigády.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek