Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Džíny a fantastické triky s nimi! Jsou vám příliš těsné? Chcete je oživit a udělat z nich originál? Inspirujte se!

Máte chuť oživit nebo nějak upravit starší džíny z vašeho šatníku? Žádný problém! Podívejte se, co všechno lze s džínovinou udělat a jak skvělý je výsledek.
Džíny
zdroj: 123RF.com

14. 12. 2018

14. 12. 2018

https://www.facebook.com/ideasen5minutos/videos/2163684997179767/

zdroj: facebook

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Zdá se vám, že se váš život nevyvíjí tím správným směrem? Zarazili jste se v určitém bodě, odkud se vám nedaří pohnout ani o píď? Řešení je celá řada. Je na vás, které si nakonec zvolíte. Já zkusila koučink a dodnes nelituji!
Nic nevykouzlí v obývacím pokoji lepší atmosféru než krby a krbová kamna. Planoucí oheň je nejen přírodním zdrojem tepla, ale působí i jako balzám na duši. Když se venku ochlazuje a za okny padne tma, zářivé plamínky se postarají o pocit pohodlí a útulnosti. Prohlédněte si krásné krby a krbová kamna a možná dostanete chuť si zatopit dřevem.
My ženy jsme kolikrát jedno tajemství vedle druhého. Navenek spořádané a rozumné, ale když se zrovna nikdo nedívá, zpíváme si před zrcadlem s hřebenem v ruce. A děláme toho mnohem více, ale nikomu bychom to nepřiznaly. Často ani nejlepší kamarádce.
Krásná čokoládová barva si jednoho dne vyberete svou daň. Nejenže sluneční paprsky zapříčiňují stárnutí naší pokožky, ale ke všemu mohou způsobovat rakovinu kůže.
Když se začal venku šířit nový typ koronaviru, došlo k nařízené karanténě a v platnost vešla celá řada nouzových opatření. Lidé se uchýlili do svých domovů, odkud řada z nich začala pracovat. Ti, kteří z domu pracovat nemohli, se začali dívat na Netflix.
Každý člověk má nějaké zlozvyky, a zatímco některé vadí spíše okolí, jiné mohou vadit člověku samotnému. Jedním z nich jsou pocuchané nervy, které lze definovat jako neustálé vytáčení se kvůli každé drobnosti. Jelikož tato nemilá vlastnost ničí vzájemné vztahy, je dobré vědět, jak s problémem zatočit. Možností je víc než dost.
Ženské sexuální touhy v průběhu života kolísají. Může za to začátek nebo konec vztahu. Příčinou mohou být i velké životní změny – těhotenství, menopauza nebo zdravotní komplikace. Nízkou sexuální touhu způsobují i některé druhy léků.
Pandemie doléhá na nás všechny. Negativní zprávy, úmorné diskuze kolem zákazů a stále se nelepšící situace nikomu neprospívají. Spíše naopak. Těžce doléhají nejen na naše tělo, ale i duši. Ovšem udržet si vitalitu je jedinou cestou, jak my sami můžeme situaci čelit. Proto si pojďme zahrát o doplňky stravy Naturevia Omega 3 a Magnesium 1, které prospějí nejen naší fyzičce, ale i psychice.
Dne 4. ledna roku 2019 byl na sociální platformě Instragram vytvořen účet. Na tomto účtu byla toho samého dne vystavena fotografie obyčejného slepičího vejce společně s popiskem: „Pojďme z tohoto obrázku udělat nový světový rekord a dát jí největší počet lajků, jaký tu kdy byl. Překonejme aktuální rekord, který drží Kylie Jenner s 18 miliony lajky“. A tím to všechno začalo.
Ryan Reynolds a Blake Lively jsou v současnosti jedním z nejoblíbenějších párů v Hollywoodu. Je úžasné pozorovat, jak se spolu smějí, pošťuchují se na sociálních sítích a navzájem se pracovně podporují. Ačkoliv letos oslavili teprve deset let od svatby, které stvrdili očekáváním čtvrtého dítěte, věříme, že téhle dvojici to vydrží klidně i dalších padesát let.
Zkoušíme zahnat blbou pachuť dnešní doby pohybem. Když budeme sedět na gauči jako bábovky a sledovat špatné zprávy, rozhodně vám dobře nebude. Čas, který nyní máme, je třeba využít pro dobro věci.
Avokádo se řadí mezi superpotraviny – a to rozhodně právem, je totiž plné zdraví prospěšných benefitů. Stalo se základem mnoha profesionálních kuchyní, jelikož je prakticky univerzální ingrediencí při vaření a je součástí vyvážené stravy. Jaké jsou jeho zdravotní výhody a jak si připravit tu nejlepší avokádovou pomazánku?

Výběr článků

Matkou se můžete stát i po čtyřicítce. A to s přehledem. Které celebrity jdou příkladem? Podívejte se.
Co dnes velí hvězdy? Začněte hubnout nebo ozdravovat jídelníček. Dejte si také pozor na uši a krk a chraňte svá záda. Co ještě říkají pro dnešek hvězdy?
Tohle svému dítěti dělat nebudu! Takhle moje dítě rozhodně vychované nebude! To si nebude moct dovolit! To jsou časté věty, které člověk vypustí z úst ještě před tím, než se rodičem vůbec stane. Jenže když nastane okamžik a narodí se mu dítě, rázem ke všemu má trochu jiný postoj.

Nepřehlédněte

Častou chybou nás žen je, že si oblíbíme určitý typ kosmetiky a používáme ji po celý rok. Ale nežijeme v zemi, kde je počasí stálé. Proto je třeba kosmetiku obměňovat podle ročního období. Nejinak je tomu právě nyní s příchodem podzimu. Vaše pleť bude potřebovat jinou péči.
Dnes dáváme přednost sedací soupravě, ale pokud nám to prostor dovolí, proč si nedopřát klasiku? Křeslo v obývacím pokoji je pohodlné a zamilujete si ho! Ušáky, relaxační, rozkládací, moderní i elegantní nebo kožená klasika, vyberte si podle stylu vašeho interiéru.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek