Sobota , 27. 04. 2024

Oto

Vyrobte si svůj adventní věnec! Nezabere to moc času a budete se radovat s vlastního originálu!

Na stůl o vánocích prostě patří. Adventní věnec je jedním ze základních prvků vánoční výzdoby. Tahle dekorace se stane vaší chloubou, když jí vyrobíte sama! Možná už v tom máte praxi, možná to zkusíte poprvé, ale v každém případě se můžete inspirovat. A pokud věnec vyrábět nechcete, alespoň si nějaký vyberete.
Adventní věnec
zdroj: 123RF.com

14. 12. 2018

14. 12. 2018

Adventní věnec 1
zdroj: kvetinyolomouc.cz
Adventní věnec 2
zdroj: bip.cz
Adventní věnec 3
zdroj: pixabay.com
Adventní věnec 4
zdroj: pixabay.com
Adventní věnec 5
zdroj: alik.cz
Adventní věnec 6
zdroj: pixabay.com
Adventní věnec 7
zdroj: fler.cz
Adventní věnec 8
zdroj: velkykosik.cz
Adventní věnec 9
zdroj: unitra.sk
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Být sama na výchovu dítěte, ať už z jakéhokoliv důvodu, není věc jednoduchá. Zapomeňme dnes na psychologický podtext a složitosti rodiče, který zvládá sám roli mámy – táty dohromady. Pojďme se zaměřit na čistě materiální stránku věci. I ta není jednoduchá. Na jaké dávky a příspěvky máte nárok a kde je žádat?
Aby byla naše pleť krásná a dokonalá po celý rok, je zapotřebí věnovat ji tu správnou péči. Součástí zimní péče o pokožku by měla být kromě ochrany proti mrazu i dostatečná hydratace. Jakými pravidly je dobré se v zimě řídit, abychom si udržely mladistvý vzhled a zdravou pleť?
Znáte to taky? Je pracovní den, na seznamu máte jeden milník za druhým a prokousáváte se úkoly. Jenže…nestíháte. Nestíháte vyzvednout děti ze školy, nestíháte si zacvičit, nestíháte šéfovi dodat materiály, které jste mu slíbila už minulý týden… A už vůbec nestíháte jíst. Co kdybychom vám ale řekli, že zdravé, chutné a vyvážené jídlo si můžete dopřát kdykoliv a kdekoliv?
Je třeba se hned detoxikovat! Po zimním období očistěte tělo a mysl! Přesně to volají reklamní slogany různých společností, a takto se zaklínají mnozí výživoví poradci a prodejci doplňků stravy. Do jaké míry má ale nějaký jarní detox smysl? A proč zrovna na jaře?
Máme tu prosinec! Víkend bude trochu teplejší, a co nás čeká, napoví horoskop krásy a duševního zdraví od astroložky Nadi Šmídové.
V chladných dnech jsme zahalení od hlavy až k patě. A právě o tu patu jde. O obě. Aby nebyly stejně jako uzavřené boty v kanceláři nebo třeba v kině cítit. Je to trapas.
Sotva jste se vrátili ze záchodu a už je to zase tady. Musíte si znovu a naprosto neodkladně odskočit na malou. Máte totiž pocit, že váš močový měchýř každou chvíli praskne nebo že zkrátka nedojdete na toaletu včas. Ve výsledku ale dost často zjistíte, že co se objemu týče, jakoby to bylo mnoho povyku pro nic. Poznáváte se v tom?
Jahody povětšinou známe ze zahrádek a málokoho napadne, že by se vůně jejich čerstvých plodů mohla linout i z parapetů v domácnosti. Nemyslete si, že pěstování jahod doma je beznadějný podnik, ze kterého nebude mít nic jiného než dekorativní efekt. Některým nadšencům se podaří vytvořit celou jahodovou plantáž na parapetu nebo na lodžii – a po celý rok z ní sklízet zralé plody. Jaké jsou tedy zásady pěstování jahod doma v truhlíku a venku v zahrádce?
Víte, co vás čeká tento týden? Kdy je vhodný čas na zkrášlující procedury a kdy třeba na početí potomka? Tento týden můžete obojí. A co ještě? Horoskop krásy a duševního zdraví pro vás připravila astroložka Naďa Šmídová.
Ne, že by za vás bylinky vyřešily veškerá kila přibraná během vánočních svátků. Pokud je ale rády používáte, mohou vám pomoct nastartovat vaše trávení a tělo pak bude snadněji odbourávat nahromaděné tuky. Jestli jste se tedy rozhodly začít s hubnutím, klidně po nich sáhněte.
Nikdy jsem nevěřila, že se to stane zrovna mně. Okouzlil mě muž hned na první schůzce. Jeho charisma působilo jako magnet. Nakonec jsem se dozvěděla, že má za sebou bohatou kriminální minulost. Dnes jsem ráda, že jsem se dokázala odstěhovat. Finančně začínám od nuly.
Rádi utrácíte, ale kolikrát si říkáte, že už máte tolik věcí, až je není kam dávat? V tom případě se zamyslete nad tím, za co utrácíte a jestli náhodou není lepší místo utrácení investovat do něčeho, co se vám skutečně vyplatí.

Výběr článků

The Pole House se nachází 40 metrů vysoko nad Fairhaven Beach v Austrálii. Tenhle nádherný výhled si může dopřát každý, kdo si luxusní pobyt pronajme třeba na víkend. Od nás je to ale trochu daleko, takže vám nezbývá, než si alespoň prohlédnout, jak tohle hnízdo vypadá.
Sebere mi děti – to patří mezi nejčastější obavy rodičů, kteří se rozvádějí. Často tato věta totiž bývá předmětem zastrašování ze strany některého z rodičů nebo nástrojem vydírání, aby rodič dosáhl v bitvě zvané „rozvod” svého. A obvykle to funguje.
Role psychiky v pohledu na náš zdravotní stav se dříve hodně přehlížela. Dnes již s jistotou můžeme tvrdit, že i klasická medicína zohledňuje psychický stav pacienta v celkovém náhledu na jeho diagnózu a na průběh léčení.

Nepřehlédněte

V padesáti pěti letech se dnes málokdo ztotožní s pojmem senior. Důležité je ale to, že mnoho cestovních kanceláří nabízí pro lidi ve věku 55 let a více výhodné podmínky pro dovolenou. Dovolená pro seniory na vás vyskakuje na každém rohu, skutečně se ale tak vyplatí, jak cestovky inzerují? Zjistili jsme to!
Už dlouho toužíte po víkendu ve wellness, ale jak časové, tak finanční důvody vám to neumožňují? Nezoufejte, máme pro vás hned několik rad, jak si udělat wellness víkend doma.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek