Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Coca-Cola jako univerzální prostředek pro domácnost! Nevěříte? S její pomocí odstraníte všechno, s tím se jindy tak trápíte!

Rádi ji pijeme, i když víme, že to zrovna zdravé není. Že s její pomocí snadno sundáte žvýkačku z vlasů, to už asi všichni víme. Ale to zdaleka není všechno. Coca-cola vyčistí zašlé kachličky v koupelně, varnou konvici od usazenin nebo pánev s připáleným jídlem! To všechno bez zbytečného trápení a drhnutí. Také si s její pomocí můžete připravit colový dort. Podívejte na video!
Coca-cola
zdroj: 123RF.com

https://www.facebook.com/5min.crafts/videos/2029969713981058/

zdroj: facebook

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Pořádáte večírek pro svoje blízké nebo kolegy? Dáme vám pár tipů, jak naplánovat jedinečnou party, která zaručí všem zúčastněným nezapomenutelný zážitek.
Nechceme je, bojujeme proti nim a stejně před nimi neutečeme. Vrásky už jednoduše patří k životu každého člověka, ovšem u někoho se objeví dřív a u jiných později. I když jejich přítomnost je zcela nevyhnutelná, pořád existují cesty, jak jim předcházet anebo zmírnit podobu těch, které se usídlily na naší tváři. Co zabírá na vrásky v každém věku?
Tohle vás dojme! Opuštěné a hladové kotě naříká na ulici mezi odpadky, než si ho všimnou dobří lidé, kteří mu dají najíst. Podívejte se, jak jim drobeček začne pomalu důvěřovat a nakonec se z divokého kotěte stane domácí mazlíček.
Mnozí lidé si neustále stěžují na nízké mzdy, avšak nejsou ochotni investovat do dalšího vzdělávání, což je pak limituje na trhu práce. Nemohou se uplatnit, případně dělají zaměstnání, které jim nepřináší zajímavé finanční ohodnocení. Nemluvě o tom, že jsou v práci často nešťastní, protože je zkrátka nebaví a stresuje. Přitom stačí relativně málo – najít si vhodný kurz. Za pár měsíců se pak lze ucházet o nové zaměstnání, které jim bude více vyhovovat.
Jak šetřit s vodou? Běžná otázka, na kterou chce znát tolik lidí odpověď. Úspěch ale tkví ve dvou věcech, a sice ve změně svých návyků a v investování do spotřebičů, které s vodou zachází opatrně. A jedním z těchto spotřebičů je myčka na nádobí. Pokud ještě ve vaší kuchyni nedominuje, prozraďme si, jak takovou myčku na nádobí vybrat?
Chcete žít zdravě a v souladu se zdravým životním stylem, a přitom vás každý den čeká směna v kanceláři? Nezoufejte. I tady se dá všechno vyladit tak, abyste se nemusely o své tělo obávat. Zaměřte se na detaily, které vám pomohou udržovat se v dobré kondici i během pracovního dne.
Existuje dnes ještě někdo, kdo by neměl doma žádnou sexuální hračku? Na trhu můžeme najít nespočet možností, jak sebe samu potěšit. Už jste slyšela o womanizeru? Pokud ne, udělejte si chvilku a pojďte se s tímto malým zázrakem seznámit.
Dnešním symbolem je jednoznačně srdce. Je sv. Valentýna, a tak jsme pro vás připravili zajímavou galerii. Jak to může vypadat u vás doma? Už máte nějaký ten dárek pro svého milého ve tvaru srdce? Co třeba svíčku, dezertní talířek nebo speciálně prostřený stůl. Užívejte si srdíček, co hrdlo ráčí! Dneska se může!
V době koronavirové daleko více lidí pracuje formou home office, a tak si může přece jen více řídit svůj pracovní čas. Jestliže máte takovou možnost, zdřímněte si po obědě.
Správná velikost podprsenky dokáže s vaším tělem divy. Pozvedne vaše prsa, zeštíhlí pas a bude se vám lépe dýchat. Jak si změříte velikost prsou a poznáte, že vám prádlo dobře sedí?
Příchod miminka představuje krásný okamžik v životě každé maminky. I přes to ale moc dobře víme, že právě založení rodiny mnohdy může zacloumat s rodinným rozpočtem. Příjem maminky se v tu chvíli smrskne na rodičovský příspěvek. Když k tomu přičteme kolik toho miminko potřebuje nebo jak se vše kolem zdražuje, často si říkáme, že by se hodila nějaká koruna navíc. Řešením může být přivýdělek na rodičovské, na který se nyní trochu detailněji podíváme.

Výběr článků

Každá žena ví, jak je důležité, aby spodní prádlo dokonale sedlo. Zejména pak podprsenka, jejíž nepadnutí může vyvolat nepříjemné bolesti zad. Bohužel jen málokterá ví, jak správně by měla dobře padnoucí podprsenka vypadat a jak si ji ostatně vybrat, aniž bychom si museli zkoušet.
Vždycky jsem si myslela, že rodiče mohou mít jednání svých dětí pod kontrolou a dokážou je ochránit před nebezpečím. Vždy, když jsem slyšela nějaký příběh k tomuto tématu, tak jsem byla paní chytrá, prý mně by se to stát nemohlo, já bych to poznala, moje dítě je poučeno, blá, blá, blá…. No, nikdy neříkej nikdy a to mé určité povyšování, že já jsem lepší matkou rychle vzalo za své. Setkala jsem se s tím tak z blízka, že bych to opravdu nikomu nepřála.
Nezapomínejte, že víkend je hlavně o odpočinku! Co vám přinesou volné dny napoví horoskop, který připravila astroložka Naďa Šmídová.

Nepřehlédněte

Blíží se Vánoce a s nimi také příjemné starosti s vybíráním vhodných dárků pod stromeček. Pokud máte doma nadšeného mladého konstruktéra, může být volba dárku snazší, než si myslíte. Sady LEGO Technic jsou totiž skvělým dárkem pro všechny milovníky stavebnic, techniky a inovací.
Celulitida, známá také jako pomerančová kůže, je něco, co žádná žena nechce. Bohužel celulitidou trpí jen ženy a to téměř všechny.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek