Sobota , 28. 09. 2024

Václav

Gabriela Partyšová opouští TV Nova po 27 letech

Gabriela Partyšová, dlouholetá tvář TV Nova, se rozhodla po 27 letech změnit své profesní působiště. Známá moderátorka, která uváděla pořady jako "Život ve hvězdách" a "Snídaně s Novou", nyní přechází na pozici kreativní ředitelky Praha TV. Na nové stanici bude mít také příležitost moderovat vlastní pořad.
Partyšová
Gabriela Partyšová, známá česká moderátorka, se rozhodla po téměř třech dekádách opustit televizi Nova.

13. 06. 2024

13. 06. 2024

Partyšová a její dlouholetá kariéra

Známá česká moderátorka, se rozhodla po téměř třech dekádách opustit televizi Nova. Partyšová, která začínala na stanici ve svých devatenácti letech, během své kariéry uváděla různé pořady, včetně “Život ve hvězdách” a “Snídaně s Novou”. Její odchod přichází jako přirozený krok po letech úspěšné práce a touze po profesní změně.

Vzpomínky na začátky a rozvoj kariéry

Moderátorka vyjádřila vděčnost za příležitosti, které jí TV Nova poskytla. “Začínala jsem jako redaktorka a sedm let jsem pracovala ve střižnách, než jsem se dostala k moderování,” vzpomíná. Její kariéra byla plná významných momentů, včetně moderování pořadu Eso pod pseudonymem Rebeka a přímých přenosů jako Český slavík a Česká Miss.

Nová příležitost na Praha TV

I když Partyšová opouští TV Nova, z televizních obrazovek nezmizí. Přijala pozici kreativní ředitelky na Praha TV, kde bude mít možnost moderovat vlastní pořad. “Těším se na nové formáty a využití všech zkušeností, které jsem během své kariéry získala,” uvedla moderátorka.

Podpora od nového týmu

Richard Fuxa, miliardář a zástupce mediálního domu BigBoard, který vlastní Praha TV, vyjádřil nadšení z příchodu Partyšové. “Gabrielo, vítejte u nás,” řekl a zdůraznil, že očekává posílení nového média díky jejím zkušenostem a talentu.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Helena Růžičková by dnes oslavila 88. narozeniny

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Kanadský herec Donald Sutherland zemřel ve věku 88 let po dlouhé nemoci. Známý svou rolí ve filmu "MASH" a oscarovém snímku "Obyčejní lidé", zanechal za sebou bohatou filmovou kariéru trvající šedesát let. Informaci o jeho úmrtí oznámil jeho syn Kiefer Sutherland na sociální síti X. Během své kariéry Sutherland účinkoval ve více než 170 filmech a seriálech a obdržel dva Zlaté glóby a čestného Oscara.
Léto? Čas dovolených, výletů s přáteli a hlavně svateb. A všude si vás někdo bude chtít zvěčnit. Jak se před fotoaparátem chovat, aby se vám už nikdy nepomstil? To vás naučíme v jednom rychlém školení! Zkuste to podle našeho manuálu správného focení.
Jaro je ideální doba pro detoxikaci těla i mysli, obnovu energie a restart. V tomto článku přinášíme tipy, jak efektivně očistit organismus od nahromaděných toxínů a zároveň posílit psychickou pohodu. Nabídneme návody na zdravou stravu, doplněnou o cvičení a meditační techniky, které pomohou obnovit rovnováhu a vitalitu. Poradíme, jak se zbavit stresu a negativních myšlenek, abyste se mohli těšit z nové energie a optimismu, které jaro přináší.
Už jste někdy slyšeli o ASMR? O technice, která vám díky souboru zvuků dopřeje příjemný pocit uvolnění, relaxace a pomůže vám rychleji usnout? Pokud ještě ne, lepší pozdě než vůbec. Mrkněte, v čem spočívá její tajemství. A proč jí propadlo tolik lidí.
Chcete si pořídit pejska, ale moc dobře si uvědomujete, že zanedlouho chcete založit rodinu? Možná z toho důvodu ztrácíte o pejska zájem, protože si říkáte, že pes a děti - to rozhodně nejde dohromady. Jenže opak je pravdou. Stačí si jen zvolit takové plemeno, které s dětmi bude opravdu skvěle vycházet. I když se to může jevit jako něco nereálného, psi jsou velice empatičtí a zejména některá plemena se o děti starají doslova jako o svá vlastní štěňata. Pořiďte si tedy svého čtyřnohého společníka a než si založíte rodinu, trochu si ho vycvičte. Můžete ho brát jako své první dítě a vyzkoušet si, co taková péče vlastně vyžaduje.
Letos zatím sněhová nadílka lyžařům příliš nepřeje, což je důvod, proč za lyžařskými zážitky vyrazit za hranice. Vydat se můžete do několika zajímavých středisek, která se nacházejí v Rakousku, Švýcarsku, Itálii a Francii.
V dnešní moderní době jsme až zahlceni spoustou nových vychytávek. To se týká oi spotřebičů a pomocníků do domácnosti. V obchodech najdete zboží jakéhokoliv druhu a někdy se vám dokonce podaří narazit na poněkud podivná zařízení, jejichž účel je třeba ještě uhodnout. Přiznejme si, že někde mezi touto hojností zaujal své místo parní čistič.
Dnes hrozí, že vás ovládnou stinné stránky vaší povahy. Chraňte také svou kůži a snažte se ji co nejvíce hydratovat. Co ještě pro dnešek máte udělat a očekávat? Více Naďa Šmídová ve speciálním horoskopu krásy a duševního zdraví.
Když se blíží vánoční svátky, v obchodních centrech se setkáváme s obrovskými frontami. Ty však nevedou nikam jinam než do malého krámku s názvem Pandora. Zejména pánové, kteří zapomněli svým nejdražším koupit něco hezkého se snaží na poslední chvíli ulovit alespoň přívěsek na náramek, po kterém ženy doslova touží, i když se tedy razantně plácnou přes kapsu. To se však změní.
Tato stavba klame tělem. Na první pohled vypadá jako obyčejná stodola, ale uvnitř se skrývá moderní rezidence. Obrovský prostor v prvním patře, překrásný dřevěný interiér a obrovské prosklené čelo budovy, skýtající výhled na nedaleké hory. Kdo by nebral takové bydlení?
Slyšet za dveřmi ložnice „dneska ne, miláčku“ je pro mnohé muže doslova noční můra. Není tajemstvím, že jsou muži náruživější a mohli by „to“ mít klidně každý den. I několikrát. Ženy v tomto zájmu a potřebách mnohdy pokulhávají. A jsou situace, kdy i zadaná žena, která by mohla mít sex denně, začne intimní radovánky odmítat. Proč?
Dekorace k Vánocům prostě patří. Adventní věnec se svíčkami na stůl, ale krásné vánoční věnce můžete zavěsit kdekoli, třeba na dveře nebo na okno. Právě ty si můžete prohlédnout v galerii.

Výběr článků

Bydlíte v bytovce nebo v paneláku? Zřejmě i vy máte potíže s velmi suchým vzduchem v místnostech. Jak ho efektivně zvlhčit a co suchý vzduch vlastně způsobuje?
Obecně platí, že lidé tapety buď milují, nebo nesnáší. Tapety jsou skvělým řešením nejen z hlediska designu, ale také izolují teplo, hluk a zabraňují vzniku plísní. V devadesátých letech byly tyto textilie v módě a v každé stylové domácnosti se objevovaly stěny se zajímavými prvky. Po delší době se opět vrací do našich moderních bytů. S tím však vyvstává otázka, jaké jsou nyní trendy?

Nepřehlédněte

Hmat je jedním ze smyslů, který hojně používáme, ale málo si uvědomujeme, jak velký je to dar i pro všechny kolem nás. Dotyk druhého člověka je nenahraditelný, jak moc Vám chybí zjistíte, až když o možnost vzájemného tělesného kontaktu přijdete.
Čisticí prostředky na nás útočí reklamou, podle které je každý z nich ten nejúčinnější a nejvoňavější. Jsou látky v pracích prostředcích nezávadné? Laik to nepozná, ale existuje úsporné i efektivní řešení. Vyrobte si doma vlastní prací prášek. A nebojte, nejedná se o žádnou neúčinnou náhražku - tohle vám plně nahradí běžně kupované výrobky. Jak na to?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek