Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Nejlepší boty pro podzim 2022 – review trendů

Podzim je tady, proto je čas obout se do teplejší a pevnější obuvi. Trendy pro podzim 2022 vás nadchnou. In je pohodlí a funkčnost. Mrkněte, jaké se letos budou nosit kozačky, kotníkové boty a boty na sníh. Pro každou ženu máme spoustu tipů, ze kterých si vyberete. Využijte podzimního Black Friday a nakupte nejlepší boty za zlevněné ceny. Boty si můžete pořídit i na další sezóny, proto volte kvalitní materiály a prověřené značky.

Kozačky, polokozačky a mušketýrky

Na podzim se nemusíte bát vytáhnout svoje oblíbené kozačky. Pokud už nejsou v dobré kondici, pořiďte si pro tuto sezónu nové podzimní boty podle posledních trendů. Kozačky nikdy nestárnou, proto zvolte typ podpatku a jejich výšku a vyberte ty pravé pro vás. Ideálním materiálem pro kozačky je kůže. Přizpůsobí se vašemu tělu, takže si můžete dovolit třeba i mušketýrky. Mušketýrky jsou kozačky vysoké až po stehna. Ženy v nich vypadají ladně a skvěle jdou dohromady třeba s minisukní nebo mini šaty. Praktičtější ženy ocení polokozačky. Částečně kotníková bota, částečně kozačka se nosí dobře do práce nebo do města na pochůzky. Pořiďte si jedny boty pro každodenní nošení a jedny do společnosti. Do divadla můžete obout kozačky na vysokých jehlách. Budete v nich neodolatelná. Boty nezapomeňte vždy vhodně zkombinovat s kabelkou.

Vysoká šněrovací obuv, kotníčkové boty, ale i gumáky!

Trendy letošního podzimu vám představíme na několika modelech podzimních bot. Prohlédněte si třeba vysokou šněrovací obuv na CCC. CCC je internetový obchod, kde snadno a rychle nakoupíte boty a doplňky pro muže i ženy. Boty si můžete vyzkoušet v kamenných prodejnách CCC. Vysoká šněrovací obuv je pevná, má protiskluzovou podrážku a krom toho že se dobře nosí, působí také velmi stylově. Takzvané glády nebo steely,  nosí ženy všech věkových kategorií, pokud milují módní styl grunge.  K vysoké šněrovací obuvi můžete přidat sukni ale i džíny nebo jiné kalhoty. Pokud máte rádi nižší boty, prohlédněte si kotníkové boty pro ženy. Letos jsou trend mokasíny s vysokou platformou. Mohou být černé lakované nebo barevné, vždy ale elegantní. Na podzim můžete nosit i kotníkové gumáky. Klasická pracovní obuv se změnila trend, takže k dostání jsou barevné modely vyššího i nižšího typu.

K TÉMATU  Podzimní trendy 2023 - co si obléknout?
podzim obuv

Jak zůstat v teple a suchu?

Na podzim se vám budou hodit pevné boty které vás nezklamou v nepříznivém počasí. Když si je kupujete, zjistěte si jak jsou zateplené. Boty bez zateplení jsou pro podzim a zimu nevhodné. Boty mohou mít pěkné kožíšek, nebo obsahovat funkční materiály. Chytré materiály najdete často u sportovních bot. Nohu v suchu vám může zajistit také podpatek nebo vyšší platforma. Samozřejmostí by měl být nepromokavý materiál. Dobrá je přírodní nebo syntetické kůže, protože při správné péči nepromokne. Na podzim a v zimě je také vhodná protiskluzová podrážka. Vybírejte boty které nekloužou nebo si pořiďte nesmeky, které na boty nalepíte. Pořiďte si na boty správnou impregnaci a impregnujte pravidelně. Opotřebené boty mohou snadno ztratit svoje původní vlastnosti. Na vysoké boty používejte takzvané napínáky, které drží jejich tvar, když je právě nenosíte.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Každý máme ve svém okolí někoho, pro koho je káva tématem číslo jedna. Ať už raději pijí ristretto, espresso nebo nadýchané cappuccino, jejich den bez šálku kvalitní kávy jako by ani nebyl. A co by je pod stromečkem mohlo potěšit víc než právě výběrová káva či předměty, se kterými svůj kávový rituál pozvednou na ještě vyšší úroveň?
Samoopalovací krémy, pěny nebo oleje jsou šikovnou věcičkou, kterou si nejedna z nás zamilovala. Důvod je prostý – jedná se o zdravější alternativu opalování, zajistí bronzový nádech mimo letní sezónu, a navíc dokážou dodat barvičku i těm, kterým není shůry dáno a poměrně složitě se opalují.
Doba od 21. února do 20. března patří jenom Rybám, poslednímu dvanáctému znamení zvěrokruhu. O Rybách je známo, že jsou znamením důvěřivým a empatickým. Mají rády jistotu a dokážou lidem porozumět víc než kdokoliv jiný.
Rodičovský příspěvek čeká navýšení o 80 tisíc korun, nebude se ale vztahovat na každého. Stát chce zavést také zálohované výživné, které má pomoci rodičům samoživitelům a zefektivnit boj s neplatiči alimentů. Na koho se změny vztahují a od kdy by měly platit?
Kvalitní spánek je nepostradatelnou součástí našeho života. Když ale koukneme na současná čísla, je až k neuvěření, kolik lidí trápí problémy se spánkem. S přechodnou nespavostí si tělo dokáže poměrně dobře poradit, ovšem pokud dlouhodobě nemůžete usnout anebo se často probouzíte uprostřed noci, nastává problém, který si v zájmu vašeho zdraví žádá urychlené řešení. Jak si s tím šikovně poradit?
Horoskop astroložky Nadi Šmídové vám napoví, čemu se následující pracovní týden raději vyhnout, co můžete očekávat, a který den je nejvhodnější odpočívat. Kdy budete plodné v práci, a kdy naopak vypustit a dopřát si masáž? A který den probrat s partnerem váš intimní život?
Víte o tom, že to, jak dýcháte, má obrovský vliv na váš život? Na vaše zdraví, vaši vitalitu a také na vaši postavu! Proto byste se měli co nejdřív zaměřit na váš dech a naučit se správně dýchat. Můžete si díky tomu vyřešit spoustu zdravotních problémů a také problém s únavou.
Drtivá většina z nás si nedovede představit své ráno bez hrnku pořádně silného kafe. Pokud do této skupiny patříte, jistě víte, že je důležité, jak si tu první kávu dne připravíte. Přece se neodbudete jen tak nějakou kávou. Objevte tu, která vám chutná nejvíce. Hlavní otázka tedy zní – mletá, nebo zrnková káva? Jaký je v nich vůbec rozdíl?
Jak si představujete ideální Vánoce? Pravděpodobně s rodinou, vašimi blízkými. V pohodě, v obklopení radosti a štěstí. A samozřejmě v obklopení cukroví, které mizí z talíře rychlostí blesku. A kromě her, které budete hrát, svůj čas strávíte i sledováním oblíbených vánočních snímků, které svou kouzelnou atmosférou a nadějí z nich vyplývající umocní onu vánoční atmosféru, která se line domovem. Co si nezapomenout pustit?
Každý člověk ví, že kvalitní spánek je velice důležitý. Během dostatečně dlouhého a dostatečně kvalitního spánku dochází k regeneraci našeho organismu, který se připravuje na další celodenní fungování. Abychom se vyspali doslova dorůžova, svůj spánek můžeme zkvalitnit například vhodnou matrací nebo dobrým polštářem. Za kvalitním spánkem však stojí i pokojové rostliny v ložnici, které nejen, že perfektně čistí vzduch v interiéru, ale které jsou taktéž prevencí nachlazení. O jakých konkrétních pokojových rostlinách je řeč?
Co předvádí vousatý chlapík v talentové soutěži je překvapením pro všechny diváky. Jeho tanec budí nadšené ovace. Na první pohled by do něj nikdo neřekl, že se umí takhle rozpohybovat!
Dlouho jsem nemohla najít lásku, vždycky jsem byla trošku při těle, měla jsem problémy s pocením, nějaké zdravotní problémy, které způsobovala moje nadváha a pleť samý pupínek. Bojovala jsem s tím v pubertě hodně dlouho a neměla jsem žádné sebevědomí.

Výběr článků

Bolesti zad mají mnoho podob. Mohou se lišit intenzitou a dobou trvání, a zejména příčinou. Vždy se jedná o problém, který je souborem individuálních, psychosomatických a pracovních stereotypů. Jednou z psychosomatických a častých příčin bolesti je stres.
Odkládáte v práci úkoly? Tak vítejte ve světě prokrastinace. Bohužel tento trend je stále rozšířenější a vede k velkým problémům nejen na pracovišti. Dnes vám přinášíme 5 rad jak v práci nezahálet.
Nakupování na internetu je bezesporu denní chléb prakticky každého. Zatímco před úderem koronavirové pandemie jsme z internetu objednávali pouze oblečení, nábytek nebo elektroniku, v době karantény jsme si zamilovali rozvoz jídla i potravin až před práh našeho domu.

Nepřehlédněte

Stává se to každé z nás. Tvářenka nám spadne na zem a rozláme se na kousíčky. Ani zlomená rtěnka není nic neobvyklého. Ale proč hned drahou kosmetiku vyhazovat, když si ji můžete doma snadno opravit?
Že ocet se hodí tak akorát do salátu a tím to hasne? Ale jděte. Zbaví vás škytavky a bradavice. Také odpudí otravné komáry, kteří vás nenechají na pokoji. Dá se s ním i žehlit, což vám ušetří spoustu času!

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek