Úterý , 30. 04. 2024

Blahoslav

Vyhrajte vitaminovou nálož pro celou rodinu

Pandemie koronaviru neoslabuje a brzy se k ní přidá ještě podzimní vlna respiračních onemocnění. Nápor na imunitu tak ještě vzroste. Abyste zůstali fit a složité období přečkali, měli byste co nejvíce posílit obranyschopnost. Ideální podporou jsou vitaminy D a C. Soutěžte s námi a vyhrajte balíček kvalitních doplňků stravy značky Naturevia, kde oba důležité ochránce zdraví najdete.
matka
Podpořte zdraví své rodiny vitamínovými doplňky stravy. (zdroj foto: shutterstock.com)

Supervitamin v kapkách

Déčko je pro imunitu naprosto zásadní. Ovšem v zimě, kdy nesvítí slunce a nemůžeme se opalovat, chybí téměř 99 % dospělých Čechů. Je vhodné proto užívat doplňky stravy. Přípravek Naturevia Vitamin D3-Efekt 400 IU kapky, který najdete ve výherním balíčku, je ideálním řešením pro celou rodinu.

vitamin
test

Čistý vitamin D je rozpuštěný v panenském olivovém oleji, snadno se dávkuje a neobsahuje žádné další zbytečné přídatné látky. Stačí jednou za týden jednoduše nakapat na lžičku a potřebná dávka supervitaminu je zajištěna. Je prokázáno, že podávání vitaminu D každý den či celá dávka najednou jednou za týden jsou stejně účinné i bezpečné.

V případě vitaminu D však nejde jen o jeho pozitivní vliv na imunitu. Ne nadarmo má totiž přezdívku supervitamin. U dětí přispívá ke zdravému růstu a vývoji pevných kostí a zubů, protože pomáhá při vstřebávání vápníku. U dospělých pak při jeho nedostatku hrozí zdravotní komplikace pro mozek, srdce i svaly. Deficit „déčka“ zvyšuje i riziko vzniku civilizačních a autoimunitních chorob. Z tohoto důvodu bychom ho měli doplňovat bez ohledu na věk.

Céčko s chutí ovoce

cmix
test

Druhým stěžejním vitaminem pro imunitu je vitamín C. Součástí výhry proto je i přípravek Naturevia C-mix, který má podobu cucavých tablet. Vychutnat si můžete hned tři příjemně osvěžující příchutě – pomeranč, třešeň a tropické ovoce. Ty všechny najdete v jedné lahvičce, kde je 90 tablet a vystačí vám tak na tři měsíce. Mimochodem i céčko má celou řadu dalších přínosů pro naše tělo. Třeba snižuje únavu a vyčerpání, či přispívá ke správné funkci nervové soustavy.

Nicméně teď je to hlavně o imunitě a tu by měly oba vitaminy, D i C, dostatečně na setkání s viry připravit. Zbytek už je pak jen na nás a dodržování pravidel. I když budeme mít obranyschopnost posílenou, rozhodně bychom se riziku neměli zbytečně vystavovat. Přece jen nikdo nikdy neví, co se může stát.

K TÉMATU  Vyhrajte balíček pro zmírnění napětí

Co můžete vyhrát:

3x balíček přípravků Naturevia, který obsahuje doplňky stravy Vitamin D3-Efekt 400 IU kapky a C-mix 500 MG. Hodnota 1 výhry je cca 450 Kč. Nápovědu k soutěžním otázkám najdete zde.

Soutěžní otázka:

Kolik kapek přípravku Naturevia Vitamin D3-Efekt 400 IU by měl denně užívat dospělý člověk?

  1. 2
  2. 5
  3. 10
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Člověk si nikdy ničím nemůže být úplně jistý, já jsem si ale byla jistá, že prožívám konečně pravou lásku. Měla jsem plány do budoucna, konečně jsem chtěla založit rodinu, po které jsem tolik toužila. S přítelem jsme spolu začínali už společný čtvrtý rok, už byl čas.
Tak rádi byste se zvedli z posteli a šli se do něčeho pustit! Chtěli byste jít cvičit, učit se do školy, uklidit anebo na něčem pracovat, ale tak moc se vám nechce! Hlavou se vám neustále honí, jak jste líní. V myšlenkách přemýšlíte dokola nad tím, co s tou leností máte udělat. Poznáváte se v tom? Pak je tento článek pro vás jak ušitý na míru. Přečtěte si celý článek a uvidíte, že se vám lenosti podaří zbavit jednou provždy!
Všechny to známe. Místo toho, abychom si užívaly adventní čas, sháníme dárky, uklízíme, pečeme cukroví, v práci doháníme resty a nemáme ani čas si zapálit adventní svíčky. O Vánocích jsme pak ve stresu z toho, že jsme na něco zapomněly, jestli se budou dárky líbit, cukroví chutnat a zdali máme skutečně pořádně naklizeno. Co takhle to letos udělat jinak?
Máte před sebou první rande a hned jdete společně na večeři? Gratulujeme k takové odvážnosti. Přemýšlela jste někdy nad tím, co všechno se ale při takové obyčejné večeři může stát?
Není snad člověk, který by je neznal. Zvláště v poslední době o nich média psala téměř neustále. Tato nepřehlédnutelná dvojice si získala srdce mnohých, ale řadu svých fanoušků také ztratila, a to právě kvůli stěží pochopitelným krokům, které provedla. Harry a Meghan jsou pár, který bude přitahovat pozornost médií neustále. Jaké byli jejich největší výstřelky? Pojďme si je připomenout!
Vztahy jsou velmi křehká záležitost. Mohou být snadno otřeseny drobnými nedorozuměními či menšími problémy. Jakmile jsou jednou něčím takovým narušeny, je pak velmi těžké do nich vrátit ztracenou důvěru. Záleží-li nám na druhém člověku, snažíme se, aby se vztah zachránil. Pokud je toto i váš případ, tak si přečtěte, jak toho lze docílit.
Krásná postava, zpevněný zadek, silné svaly, perfektní držení těla, stejně jako obratnost a lehkost pohybů... To vše lze získat pomocí cvičení zvaného pilates. Toto cvičení se objevilo již před několika lety, ale stále nabírá na popularitě. Proč ho cvičit? A jak s pilates začít v domácích podmínkách? Uvidíte, že i naprostý začátečník může s pilates začít okamžitě a brzy dosáhnout skvělých výsledků ve formování své postavy!
Když se s námi léto loučí v Česku, neznamená to, že jinde na světě sluneční paprsky i nadále nepřevládají. Například takové Maledivy jsou atraktivní i v zimních chladných měsících, o tom není pochyb ani sporu. Pokud přemýšlíte nad tím, že svůj čas strávíte za hranicemi, prozraďme si, co dovolená na Maledivách nabízí a další informace, které se každému turistovi mohou hodit.
Na trhu jsou k dostání doslova stovky různých odstínů rtěnek, kosmetické firmy nás neustále bombardují novými produkty, takže vybrat si z nich a najít tu správnou, to je teprve oříšek. Jak najít svoji ideální rtěnku?
Rodičovská či mateřská dovolená bývají jedny z nejosamocenějších období, a to paradoxně i přesto, že žena či otec v podstatě nikdy sami ve skutečnosti nejsou.
Proud je dražší a skutečné vlny zdražování nás teprve čekají. Pojďme se tedy zamyslet nad tím, jak si nyní snížit účty. Kromě úspory energie je dobré prověřit i možnost změny dodavatele elektřiny. Dobře zvolená nabídka může přinést výrazné úspory. Jak vybrat dodavatele elektřiny v nelehké době?
Čas od času takové jednání musí absolvovat každý z nás. Někdy je to vyřešení rodinného nebo partnerského problému, ale daleko častěji se týká pracovních záležitostí. Chce s vámi mluvit nadřízený nebo máte vy pokárat svého podřízeného. Potřebujete se připravit tak, aby rozhovor proběhl bez zbytečných konfliktů a hádek.

Výběr článků

Zápach z pračky dokáže pořádně znepříjemnit život. Kromě toho, že se šíří po celé koupelně, může zasáhnout i prádlo. Příčin může být víc, ale většinou je problém přímo v pračce. Máme proto pro vás pár tipů, které vám pomohou udržet pračku ve skvělé kondici.
Na české filmové scéně se tato filmová trilogie drží již několik let. Jistě znáte filmy Ecce homo Homolka, Hogo fogo Homolka a film Homolka a tobolka.
Jaro je tady a s ním můžeme náš šatník obohatit o stylové oblečení, boty a o svěží módní doplňky. Že netušíte, co je právě trendy? Nevadí! Na následujících řádcích si na aktuální hity na poli módy posvítíme pěkně zblízka. Vy se jen pohodlně usaďte a nechte se inspirovat společně s námi, bude to stát za to.

Nepřehlédněte

Nákup vánočních dárků se často mění v noční můru, každý z členů rodiny totiž obvykle všechno má, nic nepotřebuje a zejména starší lidé zkrátka nic nechtějí a je velmi těžké se jim zavděčit. Také každý rok řešíte tohle dilema? Nevíte, čím potěšit a obdarovat své nejbližší a docházejí vám nápady? Podle čeho vlastně dárky vybírat a opravdu se trefit? Nikdo nechce dát dárek, který nepotěší. Jděte na to letos chytře.
V dnešním světě se dá najít spousta způsobů, jak pracovat sám se sebou, a jedním takovým lifestylovým trendem je i biohacking, který je takovou filosofií budoucnosti a mluví se o něm jako o způsobu, jak využít v průběhu života svůj tělesný potenciál a užít si spoustu let v dobré duševní i fyzické kondici.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek