Sobota , 21. 09. 2024

Oleg

Klidná melodie ukolébavky uspí kocoura, který miluje piano. Uklidní i vás!

Kocour Haburu je velkým fanouškem hry na piano. Rád na něm usíná, když se z něj line melodie ukolébavky. Ponořte se do klidu spolu s ním!
Klidná melodie ukolébavky uspí kocoura, který miluje piano. Uklidní i vás!
zdroj: youtube

23. 01. 2020

23. 01. 2020

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

High Desert Modern house se nachází v malém městě Bend v americkém Oregonu, v dosahu horských sjezdovek. Překrásná rezidence vás svým řešením uchvátí. Hlavní myšlenkou domu jsou posuvné panely, které mohou úplně oddělit a doslova skrýt jednotlivé prostory navzájem.
Dlouho jsem nemohla najít lásku, vždycky jsem byla trošku při těle, měla jsem problémy s pocením, nějaké zdravotní problémy, které způsobovala moje nadváha a pleť samý pupínek. Bojovala jsem s tím v pubertě hodně dlouho a neměla jsem žádné sebevědomí.
Stoly plné jídla a mnoho výjimečných receptů, které se připravují zejména o Vánocích, jen jednou za rok. Jak zvládnout chutě v případě, že držíte dietu? Nenechte se zlákat těžkým jídlem, abyste v novém roce hříchu nelitovala. Díky těmto tipům si užijete Vánoce a zároveň se po nich budete cítit svěže a fit.
Během panující pandemie koronaviru se společnost Netflix mohla radovat snad každý den. Každý den jí totiž narůstalo množství diváků, kteří nevěděli, jak jinak si zkrátit čas než dobrým filmovým snímkem či seriálovým hitem. Popularita streamovací služby neutichla ani v okamžiku, kdy se lidé navrátili do svých zaměstnání. Naopak trend značně sílil, a to i díky novinkám, které Netflix neustále přináší.
Prach a nepořádek má rád asi málokdo. A jelikož se vysávání většinou neřadí mezi nejoblíbenější činnosti, můžete úklid výrazně zrychlit a zefektivnit, pokud se vyvarujete následujících chyb.
Letní čas je jako stvořený pro veselé vodní radovánky všeho druhu. Do programu plného zábavy je však dobré zahrnout i nějaké to učení. Například lekce plavání. Nechte se inspirovat našimi pěti tipy, jak naučit dítě plavat, a brzy bude jako rybka ve vodě.
Sebevědomí dítěte je ve značné míře ovlivněno tím, jak k němu přistupují jeho rodiče a lidé, kteří jsou s ním v pravidelném kontaktu. Jen stěží si představíte, že by vyrostl zdravě sebevědomý člověk z dítěte, které denně slyší věty ve stylu: „Jsi úplně k ničemu.“ „Z tebe nikdy nic nebude.“ „Jak můžeš být sakra tak nešikovný?“ Takových podobných vět můžeme najít mnoho. Naopak, sami jistě víte, jak vás zahřeje na duši, když si od někoho vyslechnete:“ Tobě to ale dneska sluší!“ nebo „Jsi moc šikovná.“
Doplňky do koupelny používáme každý den, ale kromě jejich praktického účelu si dnes můžeme pořídit i krásné designové kousky, které podtrhnou styl vaší koupelny. Dávkovače mýdla, zásobníky na tampony, kelímek na vyplachování úst, košíky na kosmetiku nebo různé držáky, všechno si můžete vyladit k obrazu svému. Inspirujte se.
Potřebujete inspiraci ke cvičení? Tahle kočka ví, co udělat pro svoje zdraví, ale zároveň se u toho moc nenadřít. Krátké tréninkové video vám napoví!
Skončilo léto a začíná se zkracovat den. Jak se co nejlépe vyrovnat s nadcházejícím špatným počasím a špatnou náladou?
Čekáte na to, až špinavé hrnky od kávy, které se hromadí ve dřezu, umyje váš partner? Jestli nechcete čelit riziku rozchodu i úzkostným pocitům beznaděje, raději to vezměte do vlastních rukou. V sázce je až příliš mnoho!
Herec Leonardo DiCaprio byl vždy znám svými sympatiemi ke krásným modelkám. Ovšem čím je starší, tím jsou jeho úlovky mladší. Cokoliv je nad hranici 25 let, do toho se nežene a nebo to pustí k vodě. Jak to tedy se slavným proutníkem ve skutečnosti je?

Výběr článků

Petra má dnes tříletého chlapečka, který již chodí do školky. Žije se synem sama v bytě, většinu dne tráví u své matky a babičky.
Možná je to tempem doby, možná za tím může být chuť změnit něco ve svém životě. Techniky, které pracují s osobním rozvojem, jsou stále více v kurzu. A jednou takovou je ve své podstatě obyčejná, ale přitom natolik zázračná dovednost mindfulness, která vám prostřednictvím všímavosti vztažené k vám obrátí život vzhůru nohama. Ale jen v tom dobrém slova smyslu.
Máte doma čtyřnohého psího mazlíčka? Pokud ano, neměli byste péči o něj podceňovat. Mít pejska – to není jako mít plyšáka, který bude vaší živou podporou, když se vám nebude dařit. Kromě toho, že mu budete dávat najíst a budete ho chodit venčit, nesmíte zapomínat ani na péči o srst a drápky. Bohužel právě tyto dvě věci jsou u chovatelů psů často opomíjené.

Nepřehlédněte

Čisticí prostředky na nás útočí reklamou, podle které je každý z nich ten nejúčinnější a nejvoňavější. Jsou látky v pracích prostředcích nezávadné? Laik to nepozná, ale existuje úsporné i efektivní řešení. Vyrobte si doma vlastní prací prášek. A nebojte, nejedná se o žádnou neúčinnou náhražku - tohle vám plně nahradí běžně kupované výrobky. Jak na to?
Jaro nám klepe na dveře a s ním i módní trendy tohoto roku. Péřové bundy zanedlouho přemístíme do hloubky skříní, naopak vytáhneme lehčí bundičky, které nebude třeba zapínat až ke krku. Abyste však letos okouzlili nejen muže, ale i zástupkyně něžného pohlaví, které jsou na módu často vysazené, zakomponujte do své stávající sbírky vzory. Právě jim se na jaře bude přikládat velký důraz.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek