Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

DIY: geniální kosmetické vychytávky pro make-up. Tohle vám zachrání život

Make-up kdekoliv. Tyhle kosmetické vychytávky poradí, jak vytvořit vlastní rozjasňovač, čím nahradit pudr nebo udělat rychlé kontury obočí.
DIY: geniální kosmetické vychytávky pro make-up. Zachrání vám život
zdroj: 123RF.com

07. 01. 2020

07. 01. 2020

zdroj: youtube
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Tyhle luxusní zahrady slouží hlavně k odpočinku, nikoliv za účelem pěstování. Pokud má člověk dostatek prostředků, může si nechat vytvořit designérský skvost. Atmosféru udělá osvětlení nebo tekoucí voda. Co takhle skleněný stůl s vodopádem?
Patříte mezi milovníky filmových novinek, nebo jste naopak v kině nebyli ani nepamatujete? Letos na jaře má premiérů celá řada báječných filmů a to je skvělá příležitost vyrazit za kulturou. Jaké filmy patří mezi ty nejočekávanější v dubnu a květnu? Možná, že vylákají do nejbližšího kina za zážitkem i vás.
Podzim je tradiční období v roce, kdy bilancujeme. Dny se zkracují, počasí zhoršuje, nálada prostě není. Odtud je už jen krůček k nepříjemným pocitům a sešupu nálady směrem strmě dolů. Když se to stane jednou, je to v pořádku. Podzimní deprese by se ale neměly opakovat často.
Letní čas je jako stvořený pro veselé vodní radovánky všeho druhu. Do programu plného zábavy je však dobré zahrnout i nějaké to učení. Například lekce plavání. Nechte se inspirovat našimi pěti tipy, jak naučit dítě plavat, a brzy bude jako rybka ve vodě.
Co se vám vybaví, když se řekne bydlení ve stylu Provence? Jistě opojná levandule, sluníčko, vzduch a víno. Kouzlo jižní Francie můžete mít doma na očích každý den. Stačí, když své bydlení přenesete do jednoduchého a úchvatně romantického provensálského stylu. Jak doma dosáhnout této neotřelé krásy a elegance?
Zboží z Německa a Německé potraviny - slova, která vyvolávají v mysli mnoha lidí asociace na vynikající kvalitu a špičkové produkty. Pro moderní ženy, které dbají na svůj životní styl a chtějí nakupovat inteligentně, je Německo vynikajícím zdrojem kvalitních výrobků a příležitostí k úsporám. V tomto článku vám přinášíme praktické tipy, jak se stát mistrkou nakupování a získat ty nejlepší produkty z Německa, aniž byste zbytečně utrácely.
Make-up a líčení dokáží zázraky, o tom už jsme se přesvědčily několikrát. Tahle proměna ale sebere "modelce" několik let a dokonale změní její vzhled!
Doba koronavirová z nás udělala `domácí` sportovce. Kupujeme si švihadla, činky, jógamatky, rotopedy, ale hlavně běžecké pásy. Na většinu z nich se ještě před půl rokem čekalo několik měsíců. Ale který je ten správný přímo pro vás? Na co byste měla klást při jeho výběru důraz? Cena rozhodně není ten nejdůležitější faktor, kterým byste se měli řídit, je jich mnohem víc.
Renée Zellweger proměnila nominaci a odnesla si prestižní ocenění za hlavní roli v dramatu Judy. Dlouhé roky se před kamerou neobjevila a jak sama přiznává, trpěla depresemi a příliš málo času byla opravdu sama sebou.
Black House má jednu zvláštnost. Voda v mělkém vnitřním bazénu umí v kombinaci s prosklenými stěnami odrážet sluneční světlo do každé části domu. Je koncipován pro maximální využití nepřímého slunečního záření. Podívejte se na tu nádheru.
Mnoho žen vyššího věku se nemůže dočkat důchodu, ale je to vždycky výhra? Záleží na tom, kolik máte naspořeno. Zda jste využila penzijního spoření, nebo jste si spořila sama či s partnerem jiným způsobem. Protože jen z důchodu se v naší republice moc užívat nedá.

Výběr článků

Ruku na srdce, které z vás mají kosmetickou taštičku narvanou k prasknutí? Skutečně tam potřebujete mít vše, i když nejde pořádně zapnout? A už jste slyšely o balení, které je určené na cesty? Ušetřete svou taštičku a inspirujte se tipy, díky nimž budete připravené vždy a všude.
Přemýšlíte o soukromé školce pro vaše dítě? Dnes se podíváme na výhody a nevýhody soukromých školek. Prozkoumáme výhody jako individuální přístup a zaměření na specifické potřeby dítěte, stejně jako možné překážky, které mohou v soukromých školkách vzniknout. Čemu dáte nakonec přednost státní školce, nebo soukromé? Jaké jsou vaše zkušenosti?
Značné výkyvy teplot ubližují naší pokožce. Nejhůře je na tom pleť na obličeji. Tu totiž nezakrýváte ani v zimě, zatímco zbytek těla si hoví v teple. Věnujte péči o obličej v zimě dostatečnou pozornost. Můžete si dopřát i napařování. Ale všeho s mírou. Jak na to?

Nepřehlédněte

Herec Leonardo DiCaprio byl vždy znám svými sympatiemi ke krásným modelkám. Ovšem čím je starší, tím jsou jeho úlovky mladší. Cokoliv je nad hranici 25 let, do toho se nežene a nebo to pustí k vodě. Jak to tedy se slavným proutníkem ve skutečnosti je?
Život je krásný tím, že nikdy dopředu nevíme, co nám přichystá. I ta nejlépe promyšlená a naplánovaná akce, jako je svatba, se dovede proměnit v naprostý trapas.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek