Úterý , 30. 04. 2024

Blahoslav

Zahradní fontány pro oživení vaší zahrady. Zurčení vodního pramene je příjemné jako pohlazení

Zahradní fontány, vodotrysky nebo kašny. Obzvlášť v paprscích slunce vypadá voda krásně, ale stejně tak navodí její podsvícení v noci příjemnou atmosféru. Fontány se liší tvarem i velikostí, dají se pořídit jako celek nebo nechat sestavit přímo na vaší zahradě. Jedno mají ale společné - jejich pohybující se třpytivá voda pro vás bude během relaxování venku stejně uhrančivá, jako táborák během letního večera.
zahradní fontány
zdroj: pinterest.com

27. 05. 2019

27. 05. 2019

zahradní fontány
zdroj: serenityhealth.com
zahradní fontány
zdroj: stoneforest.com
zahradní fontány
zdroj: pinterest.com
zahradní fontány
zdroj: pinterest.com
zahradní fontány
zdroj: bluepillproject.org
zahradní fontány
zdroj: bluepillproject.org
zahradní fontány
zdroj: christmascentral.com
zahradní fontány
zdroj: pinterest.com
zahradní fontány
zdroj: luxurybusla.com

 

zahradní fontány
zdroj: homedesignersuite.co
zahradní fontány
zdroj: pinterest.com
zahradní fontány
zdroj: overstock.com
zahradní fontány
zdroj: bluepillproject.org
zahradní fontány
zdroj: bluepillproject.org
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Teploty stoupají a pomalu svítá i naděje, že se brzy otevřou sportoviště. Jestli se chcete po delší pauze dostat do formy, rozhodně nepodceňujte přípravu. Dobijte energii a dávejte si postupné cíle. Jinak byste mohli skončit s nepříjemnými křečemi, bolestivě nataženými svaly a vyčerpaní únavou.
Domácnost jako ze žurnálu, to je snem mnohých. Inspirovat se můžete buďto na sociálních sítích nebo v magazínech, které o bydlení pojednávají. Anebo si prostě a jednoduše můžete pustit nejlepší seriály, které vám prozradí, jak k zařizování nebo správě vašeho domova přistupovat. Všechny přináší Netflix, který je svou nabídkou známý široko daleko.
V éře digitálních rande a sociálních sítí se naše cesty k lásce neustále vyvíjejí. Zjistěte, jak moderní technologie přetvářejí způsoby, jakými navazujeme a udržujeme vztahy, a co to znamená pro budoucnost romantiky.
Syndrom vyhoření ohrožuje lidskou práci a psychiku již po dlouhou dobu, v posledních letech však postihuje čím dál tím více lidí. Člověk neočekává, že by to potkalo zrovna jeho, tento psychický problém však může postihnout každého z nás. Syndromem vyhoření jsem si prošla, po zdlouhavé snaze se mi podařilo z něj vzpamatovat, a dokonce mě to v životě posunulo dál.
Čtení je v dnešní době stále vzácnějším koníčkem, zejména u dětí. Ty totiž mnohem raději tráví čas nad displejem chytrých mobilních telefonů, s tabletem v ruce nebo třeba před televizí. Kéž by existoval nějaký způsob, jak lásku ke čtení u dětí probudit. Naštěstí ale jeden způsob skutečně existuje. Vyzkoušíte ho?
Kocour Haburu je velkým fanouškem hry na piano. Rád na něm usíná, když se z něj line melodie ukolébavky. Ponořte se do klidu spolu s ním!
Vytoužené jaro už klepe na dveře. Dny se oteplují a prodlužují, příroda a květiny se probouzejí k životu a my se pomalu vzpamatováváme ze zimního spánku. S příchodem jara přichází nejen obměna šatníku, ale také období častějšího zkrášlování, změna stravovacích návyků a získání nové energie. Řada z nás se začíná stresovat tím, že je na čase začít hubnout do plavek, zpevnit křivky, získat lepší kondici a celkově pročistit organismus. Hlavně klid! Tyto změny můžeme nastartovat za pomoci přírodních bylinek. Proč tělu nedopřát to, co potřebuje?
Pracujeme, honíme se, všude samé povinnosti... Jediné, co umíme, je odpočinout si u dobrého jídla a pití. Jenže to tělu nestačí. Jednoho dne totiž řekne dost a my úplně odpadneme. Co s tím? A proč je nutné to změnit?
Chtěla byste začít meditovat? Láká vás být o samotě jen se svými nejniternějšími myšlenkami a touhami? Ale jak na to? Možná si připadáte jako Liz Gilbertová z románu Jíst, meditovat, milovat, která věděla přesně, jak na to, ale nedokázala se správně naladit. Nebojte, poradíme vám jak a kde s meditací začít krok za krokem.
Jízda na koni je krásný a dynamický sport, který přitahuje miliony lidí po celém světě. Ať už jezdíme zábavně, rekreačně nebo soutěžně, je důležité mít správné vybavení, které nám umožní dosáhnout nejvyššího výkonu a zároveň nám poskytne pohodlí a bezpečí. Mezi jedno z nejdůležitějších vybavení patří bezpochyby rajtky, což jsou kalhoty speciálně navržené pro jezdce.
Tchynin jazyk je oblíbenou pokojovou rostlinou hlavně z důvodu nenáročnosti a jednoduchého pěstování. Podívejte se blíže na tuto rostlinu, která vašemu interiéru dodá styl i mnoho dalších pozitivních superlativ.

Výběr článků

Na své zahrádce i v květináči můžete pěstovat kdejaké koření, bylinu nebo rostlinu. Zatímco někdo se uchyluje cestou levandule pro uklidnění, jiný se rozhodl zasadit si do záhonu či připraveného truhlíku saturejku.
Několikrát denně slýcháme že tent o či onen šampón pomůže našim vlasům od kořínků až po konečky. Dámy, která z vás trpí na roztřepané konečky vlasů dáte nám zapravdu, že jediné, co jim zaručeně pomůže je kadeřník. Ale ještě, než půjdete opět ke kadeřníkovi, vsaďte na účinnou prevenci.
Zubní nit jste nepoužila ani nepamatujete? Často se stresujete i kvůli naprostým banalitám? Pokud vás navíc neužije ani na pravidelnou fyzickou aktivitu, vaše srdce vyloženě trpí. Co všechno se vám kvůli tomu může stát?

Nepřehlédněte

Každý z nás se narodil v nějakém znamení. Jeho charakteristika ovlivňuje náš života naši osobnost. Znamení je celkem 12 a společně vytvářejí zvěrokruh. Jeho souhvězdí jsou rozmístěná na hvězdné obloze. Znamení zvěrokruhu pak určuje jeho poloha ke Slunci v daný datum a čas. Znamení se neshodují s měsíci. Každému znamení přináleží nějaké kameny. V jejich pozitivní účinky věřili lidé již v dávné době. Používali je nejen na ozdobu, ale také jako talismany. Některé kultury používaly kameny jako léčivé prostředky.
Letošní první úplněk je tady! Začínáme ve znamení Lva, kde zdánlivě nepřekonatelné osobní ego pohlcuje vše ostatní! V této fázi se setkáváme s napětím mezi individuálním nárůstem a kolektivní solidaritou, což vyvolává otázky ohledně toho, zda naše osobní pocity nepřinášejí nečekané otřesy k druhým! Nezapomeňte, že úplněk ovlivňuje jak dny před úplňkem, tak dny po úplňku.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek