Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Kocour proti vám protestuje. Co na vašeho chlupatého mazlíčka platí, když si staví hlavu?

Každá kočka potřebuje občas ostříhat drápky. Tenhle kocour ale dává jasně najevo, že nesouhlasí. Co na něj platí? Podívejte se na krátké video, které zaručeně pobaví.
Kocour protestuje
zdroj: 123RF.com

10. 12. 2018

10. 12. 2018

https://www.facebook.com/FeedyAnimals/videos/253449371946613/

zdroj: facebook

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Současná doba není zcela jednoduchá. A právě veškeré dění kolem nás, každodenní starosti i povinnosti, do toho sem tam nějaký klacík pod nohy, přispívají k tomu, že naše psychická i fyzická odolnost trochu ztrácejí na síle. Jak se co nejvíce zocelit a nabrat tu správnou odolnost v každém směru? Právě na to se nyní podíváme.
Léčivé bylinky se dají pěstovat kdekoliv. K tomu, abyste si vypěstovali přírodní lékárnu nemusíte mít zahradu, ale postačí terasa, balkón nebo jen okenní parapet.
Úspěšné složení závěrečných zkoušet se musí oslavit. Promoce je jedinečnou možností, kam uzavřít jednu kapitolu života a otevřít další. Všichni chceme absolventa překvapit krásným dárkem, který se mu bude líbit. Poradíme vám, co pořídit pro ženy i muže. Uvidíte, že nakonec ten nejlepší dárek vyberete.
Také vás postihlo toto nepříjemné kožní onemocnění? Pak máte pravděpodobně problém sestavit si takový jídelníček, který by vám kožní potíže neprohluboval, ale naopak vám pomohl problémy zmírnit. Řešení ale existuje. Poznejte potraviny, které vám skutečně pomohou, i ty, které vám mohou ošklivě ublížit.
Manželství se už dávno nebere jenom za “cár papíru”. I když je pravdou, že tento názor mezi námi nějakou dobu převládal, dnes se zájem o svatby zase zvedá. Lidé chtějí ztvrdit svou lásku před přáteli a rodinou, navíc se chtějí nějakou dobu pyšnit krásnými fotografiemi na sociálních sítích. Zatímco někteří se uchylují do starých chaloupek a stodol, jiní se rozhodli vzít se na útesu u moře. Pakliže se však chcete brát za hranicemi, je nutné vyřídit několik věcí. 
Dvě dimenze jednoho problému - najít si manžela a správně se o něj postarat - patřily k těm nejzásadnějším tématům, které před 70 lety řešily magazíny a žurnály určené ženám. Inspiraci z nich můžete načerpat i dnes, ale jen na vlastní nebezpečí.
Psychohygiena představuje metody k získání duševní rovnováhy, psychické odolnosti a spokojenému životu. Proč bychom měli psychohygieně věnovat stejnou pozornost jako své fyzické kondici?
Každá žena se chce líbit. Některé z nás sází na přírodní krásu, jiné se snaží zdokonalit pomocí různých řasenek, očních stínů, make-upu apod. Když se ale vydáme do obchodu, často tam bezradně stojíme před regálem a nevíme, co si vlastně vybrat. S tím je teď ale konec. Přečtěte si následující řádky a příště půjdete najisto.
S blížícím se létem se všechny ženy těší na slunečné dny a plážové dovolené. Je to čas, kdy si můžeme vychutnat sluneční paprsky a přidat trochu barvy našemu životu. Ale abychom si užily sluníčka v plné míře, je důležité chránit naši pokožku a zároveň dosáhnout krásného a přirozeného opálení. V tomto článku vám přinášíme tipy na inovativní produkty, které vám pomohou dosáhnout dokonalého letního vzhledu. Od krému do solária až po samoopalovací krém na obličej - máme pro vás všechno!
Když se naším pozemkem prohnala povodeň, zůstali jsme jako opaření. Nejen, že jsme se museli vyrovnat se ztrátou milovaného psa a tím, že jsme přišli o auto, ale rodiče se s tou situací dodnes nevyrovnali.
Orchideje patří k pokojovým rostlinám, které jsou dlouhodobě oblíbené. I když se mnozí domnívají, že se nejedná o moderní pokojovou rostlinu, opak je pravdou. Je to stále dokonalý dárek k narozeninám nebo k výročí. Jen je třeba myslet na to, že ne každý obdarovaný se o tuto elegantní rostlinu umí starat. Při pěstování orchideje se totiž dopouštíme několika chyb, jež ji mohou spíše vyhubit než podpořit v bezproblémovém růstu.
Každou milovnici nakupování a módní intelektuálku teď nezajímá nic jiného, než co bude trendem letošního podzimu. Někteří už možná mají nastudováno z módních časopisů či procházkách po obchodech, jiní však stále netuší, do čeho se na ulici obléknout.

Výběr článků

Existuje tolik různých způsobů, jak si s rodinou vyrobit vlastní ozdoby. A při jejich tvorbě můžete využít spoustu různých materiálů! Každý jistě máme doma třeba nějaký přebytečný papír, že ano? Máme pro vás jednoduché vánoční ozdoby, které si dnes večer můžete s dětmi vytvořit.
Zajíždíte prsty do vlasů a cítíte, jak jsou suché? Štve vás to? V létě byste jim měla věnovat mnohem vyšší pozornost, než kdy jindy. Časté koupání, mytí, slunce, mořská sůl ani chlorovaná voda jim totiž moc nesvědčí. Mnohem rychleji se vysušují a lámou. Jak se o ně starat?
Myslíte, že malé děti jsou nevinná stvoření a neumějí lhát? Odborníci prokázali, že dítě dokáže lhát již ve třech letech. V té době už dětský mozek dokáže rozlišit mezi pravdou a lží. A děti zkouší, co se stane, když budou lhát. Jak reagovat, aby se to nezvrtlo?

Nepřehlédněte

Legíny – poměrně kontroverzní kousek oblečení, na který má každá žena svůj názor. Zatímco některé jsou na jedné straně barikády a striktně je odmítají, druhé je naprosto milují - doma, do práce i do města. Pojďme se jim trochu podívat na zoubek, a především zjistit, jak legíny nosit, protože právě v tom bývá velmi často zakopaný pes oné nespokojenosti.
Ačkoliv z vědeckého hlediska se může zdát, že barva očí nemůže mít s povahou člověka pranic společného, nenechte se mýlit. Mnoho starověkých národů věřilo, že barva očí má svůj význam. Najděte si v článku svou barvu očí a zjistěte, co říká o vaší osobnosti!

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek