Sobota , 07. 09. 2024

Regína

MBA studium online: Investujte do vašeho kariérního růstu!

Hledáte studijní obor, který vám pomůže rozšířit vaše odborné znalosti a posune vás v kariéře? Studujte, i když máte málo času. Prozradíme vám, jak se vzdělávat odkudkoliv bez nutnosti účasti na lektorských setkáních.

Proč studovat online s Business Institutem?

Jste ochotni investovat do kariérního růstu? V takovém případě je sebevzdělávání tou správnou cestou. Sen se stává realitou – moderní studium pouze online skutečně existuje! A může to být zábavné a časově nenáročné: studujte online s Business Institutem a vyberte si MBA program pro váš obor. Tento způsob studia je svou kvalitou srovnatelný s kombinovanou nebo denní formou, ale má jednu značnou výhodu: můžete si ho přizpůsobit svým časovým možnostem.

Studovat z domova? To není lenost, ale úspora času

Začněte se vzdělávat kdykoliv – třeba hned příští týden. MBA online programy online, což přináší neuvěřitelnou svobodu: nemusíte nikam dojíždět a ušetříte tím spoustu času. Jednoduše se připojíte k videopřednáškám z pohodlí domova.

MBA online studium, které vás bude bavit

Jedná se o nejmodernější formu sebevzdělávání, kdy máte přístup do online knihovny s více než 1 milionem titulů. Po roce studia získáte titul MBA, který můžete hrdě používat za svým jménem. Jedinou podmínkou přijetí ke studiu je ukončené vysokoškolské vzdělání nebo praxe na vedoucí či manažerské pozici.

Vyberte si MBA program: Od marketingu až po informační technologie

Vyberte si z řady atraktivních programů: rozšiřte si znalosti v oblasti managementu, dopravy, projektového řízení, informačních technologií, cestovního ruchu i marketingu. Špičkoví lektoři vám předají nejnovější poznatky z praxe, čímž zvýšíte svou hodnotu na trhu práce. Využijte svůj volný čas ke studiu a staňte se špičkovým odborníkem ve svém oboru! Podejte si přihlášku nezávazně a zdarma už dnes.

Zdroje článku:
Doporučujeme

No results found.

sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Každou milovnici nakupování a módní intelektuálku teď nezajímá nic jiného, než co bude trendem letošního podzimu. Někteří už možná mají nastudováno z módních časopisů či procházkách po obchodech, jiní však stále netuší, do čeho se na ulici obléknout.
Už několik posledních let je módním trendem označovat výrobky přízviskem bio, farmářský nebo lokální. My se dnes podíváme na kloub především slovíčku 'bio', které v nás sice může evokovat něco, co je velmi kvalitní, ale ve skutečnosti tomu tak být rozhodně nemusí.
Čínský horoskop je úplně jiný než ten náš. V tomto horoskopu je také celkem 12 znamení, ty pak prezentuje rok narození. Rok Tygra slibuje zajímavý vývoj, kroky vpřed, radost, ale i strastiplnou cestu k našim cílům. Pojďte se podívat, co podle čínského horoskopu letos čeká právě vás!
Redakce Damskaliga.cz si pro vás ve spolupráci s hotelem Mariott připravila soutěž o pobyt pro dvě osoby v krásném Superior pokoji. Odpovězte správně na soutěžní otázku a vyhrajte třeba právě Vy! Soutěž trvá do 30.11.2021
Současný nouzový stav a karanténa mohou v rodině způsobit ponorkovou nemoc. Nenadálé přerušení kontaktů s přáteli, kolegy z práce, spolužáky, kamarády z klubu či fitka může způsobit, že vztahy v rodině začnou být značně napjaté.
Tipů a triků, jak správně cvičit, najdete všude dost. K dosažení výsledků je ale potřeba nechybovat v tom, co děláte pak. Kdy se najíst, kolik a čeho? Máte i další otázky? My známe odpovědi!
Šaty a móda, to je nám ženám vlastní. Šaty, obzvláště ty svatební, jsou jistým odrazem nás samotných, proto se i při výběru často neubráníme emocím. Při výběru hraje roli mnoho faktorů. V den D chceme být všechny okouzlující. Jak tedy postupovat a co se vlastně letos nosí doma i v zahraničí?
Rozvodovost je v České republice opravdu na vysoké úrovni a za poslední měsíce se počet ukončených manželství ještě znásobil. Karanténu přikazující lidem, aby strávili svůj čas se všemi členy domácnosti zkrátka ne všichni zvládli s lehkostí a bez hádek či řevu. Nový typ onemocnění však není jediný důvod, proč se vztahy rozpadají.  
Pokud jste jako rodiči neustále svým okolím upozorňováni, že vaše dítko je příliš zlobivé, nemusí být vždy chyba na straně vašeho potomka.
Máte toho v práci moc a o víkendu se nevzmůžete na víc než vyprat, uvařit oběd a uklidit? Zkuste si udělat trochu času pro sebe, aktivně si odpočinout a zažít něco nového. Nechte děti u babičky a s partnerem si vyjeďte na Jižní Moravu. Tento kouzelný kraj je ideálním místem pro to vydat se na cestu za ochutnáváním vína a sportem na kolech. Co všechno tedy můžete na Jižní Moravě během víkendu zažít?
V Čechách je systém pro matky s dětmi nastaven víc než příznivě. I přesto se mnoho matek rozhodne začít pracovat dříve, než jejich děti dosáhnou 3 let, tzv. školkového věku. Není to nic neobvyklého a dá se to velice dobře zvládat, jen se na to musíte připravit.
Tyhle luxusní zahrady slouží hlavně k odpočinku, nikoliv za účelem pěstování. Pokud má člověk dostatek prostředků, může si nechat vytvořit designérský skvost. Atmosféru udělá osvětlení nebo tekoucí voda. Co takhle skleněný stůl s vodopádem?

Výběr článků

Dnešní hektický způsob života si často vybírá svou daň prostřednictvím bolesti zad, krční páteře, šíje a nepříjemného tlaku v ramenou. Dobrá masáž je v tomto případě více než žádoucí. Nemusíte však nutně do masážního salonu, dobrou masáž se můžete naučit i sami. Poradíme vám hned několik triků, díky nimž se stanete mistrem domácích masáží.
Obvykle to bývají muži, kteří se snaží ženu zaujmout tak trochu mimo rámec nepsaných pravidel nebo dokonce mimo zákon. Stále častěji se ale objevují i ženy, kterým o klasické seznamování a hledání lásky vůbec nejde.
Značka Gucci je dlouhá léta považována za synonymum luxusu. Nedosáhne na ni každý, ovšem pokud už ji vlastníte, vlastníte fantastickou investici, která s každým novým dnem roste na své hodnotě. A to dokonce i v případě, že mluvíme o roztrhaných silonkách, které se nedávno ocitly v nabídce světově proslulé společnosti.

Nepřehlédněte

Možná je to uspěchanou dobou, možná jsme jen citlivější na určité podněty. V každém případě je pravdou, že čím dál víc přibývá lidí trpících úzkostí bez ohledu na věk či pohlaví. Právě z toho důvodu se prakticky neustále objevují různé způsoby, které mají příznaky úzkosti o něco zmírnit. Asi tak jako novinka v podání šperků proti úzkosti, které se v posledních měsících staly trendem. Vážně ale fungují? To zkusíme rozlousknout.
Zvlášť v přechodných obdobích typu jaro a podzim to na ulicích vypadá velmi pestře. Někdo má i přes podzimní období ještě dnes kraťasy a sandály, zatímco jiný už obléká péřovku a kulicha. Co je zdravější? Jaké oblečení zvolit v přechodném období?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek