Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Soutěžte s Retluxem o vychytanou moderní výzdobu na vánoční stromeček

Ve spolupráci se značkou Retlux připravil portál DámskáLiga.cz vánoční soutěž. Zapojte se do hry o chytrou vánoční výzdobu.
ozdoby
Se světýlky od Retluxu snadno ovládáte programy svícení přes telefon.

Dekorace Vánoc jsou nedílnou součástí všech domovů a zahrad. Světlo nám prodlužuje den. Rádi si sedneme s knihou u osvětleného krbu, nebo strávíme příjemné chvilky u stolu s adventním věncem a betlémem. S úsměvem se díváme na okna s hvězdou, či knihovnu se světelnými koulemi, či šiškami. Vánoce už nejsou jen o ozdobeném stromečku, ale všichni máme rádi okolo sebe světelný design.

Retlux vánoční ozdoby

Tak, abychom dekorovali vkusně a příjemně, je třeba dodržovat několik zásad designérů, kteří mají na věc jasný pohled. V minulých letech se prostřídaly trendy ve skleněných ozdobách, v růžových, zelených a modrých barvách. RETLUX přináší přírodu do bytů i na zahrady. Letošní Vánoce jsou hitem přírodní ozdoby, dekorace a světla. Vše je vyrobeno z ratanu, dřeva a bavlněné příze. Dekorace mají v sobě ukrytá příjemná světla, která neoslňují, ale opravdu dekorují, a přitom vydávají světlo, které z tmavých koutů vytvoří krásný odpočinkový prostor.

RETLUX nabízí letos hodně novinek. Hvězdy do vnitřního prostoru ze směsi papíru a bavlny, které se hodí na každé okno, a působí velice vkusně. Kdo má v bytě dřevo, nabízíme ratanovou hvězdu, srdce, nebo kouli do prostoru. Dřevěné stojany, betlémy na stůl, či komety, jsou naprostou samozřejmostí na dekorování oken, či stolu. I vánoční stromek můžete ladit do přírodních materiálů. Zkombinujte dřevěné hvězdičky s přírodními borovými šiškami, celá výzdoba je tak laděná do stejných materiálů a jednoho světla.

Pokud máte prostor v obýváku, či hale, u schodiště, nebo u knihovny, postavte na zem 60 cm vysoký jehlan, který vám připraví nevšední 3D podívanou. Máte rádi adventní kalendáře a chcete si mlsat zdravé sušené ovoce, nebo dětem vybírat obrázky a číst pohádky? I tady nabízíme dřevěný adventní kalendář, jako tip pro originalitu, a vaší fantazii. Možností je mnoho, je třeba si jen promyslet, jaké chcete vytvořit Vánoce. A navíc, nemusíte nikde tahat prodlužovací šňůry, přemýšlet, do jaké zásuvky, a jak budete zapínat, ale většina produktů je již připravena na 2 tužkové baterie, tak můžete mít světla i na místech, kam nevede elektřina.

K TÉMATU  Zasoutěžte si o ManaDrink a staňte se dámami vlastního času: Zdravé a kompaktní jídlo kdekoliv a kdykoliv.

A o co soutěžíme?

Všechny dekorace jsou velice úsporné, nemusíte se bát, že budete měnit baterie každý týden. Některé vánoční řetězy mohou být až 50 m dlouhé, mají rozdvojení do dvou směrů, jsou vybaveny časovými spínači. RETLUX nabízí desítky barevných a designových možností. Většinu vánočních řetězů můžete použít jak uvnitř, tak venku, protože disponují třídou krytí IP 44, což znamená, že jsou chráněny před vniknutím pevných cizích těles o průměru 1 mm, a zároveň jsou chráněny proti vodě stříkající ze všech směrů.

Hitem letošních Vánoc je SMART řetěz s aplikací v mobilním zařízení. Podle nálady si můžete zvolit barvu svícení od bílé, přes červenou, a modrou k zelené. Každá chvilka má své barevné kouzlo. Barvy nám umí zprostředkovat i náladu. Měňte každý večer barvu osvětlení a úspěch je zaručen. Červená vybudí k akci, upoutá na sebe pozornost, na rozdíl od modré, která uklidňuje, odstraňuje stress a zelená vás přímo zve k pohodě a relaxu.

Každému se líbí něco jiného, ale důležité je, vychutnávat si Vánoce s každým světlem. Ať jsou barevná ve tvaru hvězdiček, nebo žlutá ve tvaru šišek, nebo bílá ve tvaru svíček. V našich fotografiích najdete inspiraci a radu, jak kombinovat světla, jak kombinovat materiály a jak si poradit s prostorem.

Soutěžíme až do konce roku 2020. Odeslání výher proběhne v první polovině ledna.

Kolik LED žárovek má Smart řetěz Retlux? (Nápovědu najdete zde: https://www.retlux.cz/vanocni-led-osvetleni/rxl-361)

a) 96

b) 69

c) 99

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Miminka jsou zvědavá, smějí se, hrají si, zlobí, pošťuchují se navzájem a vyžadují pozornost. Tady se můžete podívat na všechno v jednom. Tyhle sladké děti vám možná vylepší den.
Česání vlasů nevypadá jako velká věda a na první pohled se zdá, že se na něm nedá nic zkazit. Opak je ale pravdou. To, zda správně používáte svůj hřeben, má vliv například na to, jak moc se vám vlasy mastí, ale i na jejich celkové zdraví a vzhled. Otázka je tedy nasnadě. Češete se správně?
Chcete si vyrobit roztomilé a barevné svíčky podle vašeho gusta? Není to nic těžkého! Tyhle nápady vám napoví jako inspirace pro vaše vlastní svíčky, které poslouží také jako dekorace. Zapojte i děti, které budou mít radost z vlastnoručního díla. To může posloužit jako dárek pro někoho z rodiny. Co takhle svíčka jako Coca-Cola nebo překrásný květ růže?
Zázrak moderní kosmetiky nebo prastará síla přírodních kamenů? Odhalte spolu s námi účinky malého kosmetického pomocníka jménem roller, kterého si zamilujete už po prvním použití.
V každém životě ženy následuje ihned po probuzení návštěva koupelny. A kromě ranní ústní hygieny zde dochází ještě k jednomu velkému kroku, a sice k líčení. Žena se chce cítit krásná a šminky jí v tom pomáhají. Zatímco s nanášením make-upu si řada žen dobře poradí, problém nastává při líčení očí. V tomto případě se dopouštíme několika chyb.
Je zcela na místě, aby jsme vzhledem k času stráveném v kuchyni, vybrali přesně tu, která bude tvořit ucelený design celého bytu či domu, tak také, aby nám efektivně sloužila. Pro splnění těchto podmínek je tak potřeba pečlivě vybírat a přihlédnout v neposlední řadě i k ceně. Tak jaká bude ta vaše vysněná kuchyně? Pojďme se na to společně podívat!
Zdraví máme jenom jedno, proto bychom na něj neměli zapomínat. Je důležité, abychom si uvědomili zejména jednu věc, a sice že se na pevnosti a odolnosti našeho zdraví podílí i to, co jíme. Každodenní přísun potravin buď zdraví naprosto ruinuje, nebo mu prospívá. Jak jste na tom vy? Cítíte se po svém jídelníčku zdravě a fit? Nebo máte z jídla výčitky? Či snad některé potraviny vaše tělo zcela odmítá?
TikTok je v dnešní době nejrychleji rostoucí platforma sociálních médií na světě. Má více než 1 miliardu aktivních uživatelů měsíčně ve 155 zemích.
I když dříve bylo naprosto normální, že si děti sem tam od rodičů vysloužily nějaký ten pohlavek nebo plácnutí přes zadek, v dnešní době se na tělesné tresty nahlíží úplně jinak. Zatímco naši rodiče nebo prarodiče na občasném proplesknutí neviděli nic špatného, ba naopak byli zastánci hesla "škoda každé rány, která padne vedle", dneska jakmile na dítě vztáhnete ruku, hned se na vás společnost dívá skrze prsty.
O tom, že oddalování usnutí a následný nedostatek spánku způsobuje vystavení modrému světlu, jsme již psali. Ale příčin, které způsobují nespavost, je podstatně víc. Někdo má problém s usínáním, jiní usnou, jako když je do vody hodí, ale pak se vzbudí kolem třetí ráno a znovu usnout se nepodaří. Co s tím?
Bláznivé barvy a zářivé odstíny pro extra dlouhé vlasy! Na tyhle variace musí mít člověk odvahu. Je to zároveň návod, jak se stát na ulici nepřehlédnutelná. Kadeřníci tu ale odvádějí skvělou práci a výsledek je perfektní.

Výběr článků

Handmade věci se z hlediska popularity už několik let drží na samém vrcholku. A ostatně se není čemu divit. Jsou totiž osobité, originální, odlišné od ostatních a jedinečné v každém detailu. Dnes si doma můžete vyrobit snad už cokoliv - od dekorací až po kosmetiku. My se ale v tomto článku budeme zabývat tím, jak si vyrobit vlastní parfém. Pojďme na to!
Jaro je nejen ideální příležitostí k vyhřívání se na teplém slunci a pikniku. Je to také příležitost předvést svůj vytříbený smysl pro styl. Jarní prázdniny nemusí být jen o beztvarých svetrech a sepraných teplákových soupravách. Můžete získat pohodlný vzhled, který vám zaručí pohodlí a krásu zároveň. A dokonalý vzhled si můžete vybrat na nejlepší webové stránce pro výhodné nákupy Shopsy.

Nepřehlédněte

Odřeniny, drobné popáleniny, pořezání a další drobná poranění kůže přirozeně patří k letním sportům, dětským hrám, turistice, opékání špekáčků či grilování. Nejen děti, ale celé rodiny bývají více aktivní, podnikají řadu výletů, zkouší nová dobrodružství, sportují, chodí po horách nebo dovádějí na pláži. Některým úrazům lze předejít, ale často za ně bohužel může neovlivnitelná náhoda. Pak se vyplatí vědět, jak takové odřeniny, spáleniny od slunce nebo třeba říznutí co nejrychleji ošetřit.
Ne, že by za vás bylinky vyřešily veškerá kila přibraná během vánočních svátků. Pokud je ale rády používáte, mohou vám pomoct nastartovat vaše trávení a tělo pak bude snadněji odbourávat nahromaděné tuky. Jestli jste se tedy rozhodly začít s hubnutím, klidně po nich sáhněte.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek