Středa , 01. 05. 2024

Svátek práce

Sovy v hlavní roli. Nebudete věřit tomu, jak jsou tihle noční dravci úžasně roztomilí

Od teď pochopíte, proč má Harry Potter svojí Hedviku. Říká se, že jsou sovy moudré, ale určitě jsou krásné a roztomilé. Tito predátoři mají svůj unikátní vzhled hlavně díky obrovským očím, a přestože jsou to majestátní ptáci, umí si pěkně zablbnout. Podívejte se, jak si dovedou hrát.
Sovy nejsou jen moudré, ale i krásné a roztomilé
zdroj: pixabay

12. 06. 2019

12. 06. 2019

https://www.facebook.com/trynottolaughpets/videos/2127939447288641/

zdroj: facebook

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Toužili jste někdy po tom mít recept na štěstí? Nebo objevit nějaký nástroj, díky kterému doopravdy zažijete štěstí? Pokud ano, tak mám pro vás dobrou zprávu. Dnes vám totiž prozradím nástroj, který vám štěstí opravdu může přinést. Podmínkou ale je, že tento nástroj uchopíte do praxe a budete se jím řídit. Jste připravení? Jdeme tedy na to.
All beige outfity. Nekončící trend, který bychom už mohli označit pomyslnou značkou nadčasovost. Za těch pár let, co tu s námi je, by si to zasloužil. Stejně jako černá, bílá či námořnicky modrá patří i béžová mezi barvy, se kterými nikdy nešlápnete vedle.
Ryan Reynolds a Blake Lively jsou v současnosti jedním z nejoblíbenějších párů v Hollywoodu. Je úžasné pozorovat, jak se spolu smějí, pošťuchují se na sociálních sítích a navzájem se pracovně podporují. Ačkoliv letos oslavili teprve deset let od svatby, které stvrdili očekáváním čtvrtého dítěte, věříme, že téhle dvojici to vydrží klidně i dalších padesát let.
Zajímá vás, jak udělat ze svého rande nezapomenutelný zážitek? V našem článku "Originální rande! Tipy na skvělé rande" vám přinášíme jednoduché a praktické rady, jak osvěžit vaše romantické setkání. Od netradičních míst po kreativní aktivity – pojďte s námi objevit nápady, které oživí vaše rande a vytvoří nezapomenutelné vzpomínky. Přečtěte si naše tipy a udělejte z každého rande jedinečný zážitek pro vás oba. Co tedy říkáte na to, abyste se společně vydali na nové dobrodružství lásky?
Léto je bohužel u konce. Spolu s tím přišel ten správný čas naladit se na podzimní atmosféru a sladit s ní také barvy v šatníku. Rok co rok módní návrháři přicházejí s novými trendy a ani letos tomu nebude jinak. Na co se v případě podzimní módy můžete těšit?
Možná patříte mezi ty, kteří nepotřebují jíst maso příliš často. A nemusí to být z důvodu, že se vám příčí zabíjení zvířat, ale třeba vám jen jednoduše maso tolik nechutná a nemáte častou potřebu ho konzumovat. Jak ale zajistit, aby přesto váš jídelníček obsahoval veškeré potřebné živiny?
Intimní zápach není rozhodně téma, které by se probíralo buď s kamarádkami, nebo s partnerem. V mnoha případech je tak žena nucena si hledat pomoc sama.
Média jsou plná zpráv o koronaviru. Přitom v naší zemi není toto nebezpečí tak akutní jako docela obyčejná chřipka, které letos podlehlo už 23 osob. Proočkovanost na chřipku je u nás pouze 5 % a průměrně na ni zemře v Česku 1500 osob ročně. Proočkovanost se ale snižuje i u ostatních nemocí. Tento stav má na svědomí mnoho nesmyslných mýtů a fám o očkování. Jak je to doopravdy?
Koření je nedílnou součástí každé kuchyně - dává výjimečnou chuť jednotlivým pokrmům a dotahuje jeho tóny k dokonalosti. A kromě toho, že dokáže patřičně potěšit naše chuťové buňky, je přínosem i z hlediska zdraví. Samozřejmě v závislosti na použitých bylinkách. Proč ale koření kupovat, když si mnohem kvalitnější můžete vyrobit snadno v pohodlí doma?
Letní čas je jako stvořený pro veselé vodní radovánky všeho druhu. Do programu plného zábavy je však dobré zahrnout i nějaké to učení. Například lekce plavání. Nechte se inspirovat našimi pěti tipy, jak naučit dítě plavat, a brzy bude jako rybka ve vodě.
Pelargonie, známější spíše jako muškáty, patří mezi nejoblíbenější květiny do truhlíků či jiných nádob. Pelargonie vodopádem svých barevných květů zdobí nejeden balkón či terasu. Pelargonie jsou velmi dekorativní, nenáročné na pěstování, odolné vůči chorobám a škůdcům, a proto jejich pěstování zvládne i naprostý začátečník.
Rýmovník si může každý z nás vypěstovat doma v květináči. Jde o léčivou bylinku, která je velmi nenáročná. Potřebuje jen přiměřené světlo a dostatek zálivky. Rozrůst se může opravdu hodně – ale pak nastává otázka, co s ním?

Výběr článků

Deprese a úzkosti jsou dnes běžné jevy, se kterými se potýkáme. Zatímco někdo k těmto stavům sklouzne z důvodu špatného rodinného zázemí, jiný se do depresí dostane z důvodu až příliš velké snahy uspět. A někdy - někdy je na vině takzvaná obsedantně-kompulzivní porucha. O co konkrétně jde?
Výprodeje jsou pro většinu z nás lákavou záležitostí, která nám umožňuje pořídit řadu stylových modelů téměř za babku. Často se ale stává, že nám výhodné ceny zamotají hlavu natolik, že koupíme něco, s čím pak nejsme spokojené a nastává ponákupní vystřízlivění – radost následně vystřídá hořké zklamání. Proto jsme pro vás sestavili několik zásadních bodů, které vám pomohou vybrat si na poprvé opravdu skvělé módní kousky, kterých ani v budoucnu nebudete litovat.

Nepřehlédněte

Nemusíte jezdit každý rok k moři. V dnešní době ve znamení inflace a šíleného zdražování můžete využít možnosti navštívit tuzemské vodní plochy. Pokud přece jen chcete do zahraničí, proč nenavštívit naše kolegy na Slovensku? To je známé svou přírodou a také vodními plochami, kde zažijete skvělou relaxaci. Kam byste se měli vydat?
S příchodem sluníčka a teplého počasí se venku neprobouzí pouze stromy a květiny, ale také komáři, klíšťata, vosy a podobná obtěžující havěť. Dnešní článek vám přinese několik receptů na zcela přírodní repelenty, které ochrání nejen vás, vaše děti, ale i čtyřnohé mazlíčky. Zároveň se také dozvíte, co dělat v rámci první pomoci, pokud se s některou z obtěžujících potvůrek léta dostanete do křížku.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek