Čtvrtek , 28. 11. 2024

René

Běžně je používáme při vaření, pečení i smažení. Připravovaným pokrmům dodají to správné aroma i chuť. Hodí se na maso, do těstovin, skvěle vyladí omáčku, pomazánku nebo polévku. Bylinky v žádné kuchyni zkrátka nesmí chybět.

Diskuze k článku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Výběr článků

Krásný čas Vánoc se kvapem blíží, a tak je třeba začít přemýšlet, co o adventu budete s rodinou dělat. Vedle pečení vánočního cukroví se určitě vydáte i na některé vánoční trhy, které doplní kouzelnou atmosféru svátků. Jděte se podívat na ty nejkrásnější trhy, díky nimž se začnete na Vánoce těšit takřka hned.
Každý z nás občas bojuje s kvalitou spánku. Co dělat, když ani správně nastavená spací režim nestačí? Zkvalitněním spánku si zkvalitňujeme všechny aspekty života, proto vám přinášíme ultimátní tip, jak si vymazlit svůj spánek a vytěžit z něj maximum.

Nepřehlédněte

Pokojové rostliny jsou pro mnoho zahradnic a zahradníků velké téma, hlavně teď v zimě. Běžně totiž pěstujeme i květiny, které pocházejí z úplně jiného podnebného pásu, a tak jim české podmínky příliš nesvědčí. Tím spíše, že jsou pěstovány v interiéru, kde je obvykle stálá teplota kolem dvaceti stupňů bez ohledu na roční období. Ani vlhkost v bytě obvykle není taková, jakou by různé druhy rostlin potřebovaly.
Paměť je velmi důležitá. Ale zvláště s přibývajícím věkem můžeme pozorovat jisté změny. Už si toho nepamatujeme tolik, jako dřív. Zapomínáme na důležité věci, v obchodě nevíme, co jsme potřebovali nakoupit a dojdeme domů jen s polovinou toho, pro co jsme šli. Musíme si prostě všechno psát.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek