Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Být matkou je vyčerpávající. Tahle kočičí máma o tom ví svoje! Šest hladových krků je pořádné sousto! Ještě si děláte starosti?

Starat se o jedno malé dítě může dát pěkně zabrat. Dvě potrápí ještě víc, ale co teprve šest prcků? Tahle kočičí máma to nemá jednoduché, ale rozhodně ví, že nemá smysl se zbytečně stresovat!
kočičí máma to nemá jednoduché
zdroj: 123RF.com

13. 02. 2019

13. 02. 2019

https://www.facebook.com/104095743508110/videos/984191651773349/

zdroj: Facebook

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Myslíte si, že jste potkala toho pravého, ale okolí je z vašeho vztahu rozpačité. Je starší o více než 20 let? Je mladší o více než 10 let? Člověk by řekl, že v dnešní společnosti se věkový rozdíl nepočítá. Zdaleka to není pravda. A většinou jsou to ženy, které věkový rozdíl řeší podstatně víc, než muži.
Pokud zrovna nepracujete někde v hotelu, odkud si můžete domů nosit vyřazená prostěradla z kvalitní tkaniny, asi v jednom kuse dokupujete utěrky a hadry. Ty se totiž běžným používáním rychle opotřebovávají, stejně jako vaší péčí o ně.
Přemýšleli jste někdy nad tím, co děláte, když večer ulehnete do postele? Drtivá většina z nás zapne televizi nebo sáhne po svém telefonu, aby nám náhodou před spaním nic neuniklo. Nebo v horším případě obě tyto možnosti zkombinujeme. Bohužel obrazovky těchto zařízení vyzařují takzvané modré světlo, které narušuje naše přirozené spánkové cykly. Ale abyste své tělo připravili na kvalitní spánek, je třeba modré světlo naprosto minimalizovat.
Přestože letnímu tropickému počasí již pro tento rok odzvonilo, nemusíte si zoufat, a naopak si ještě užít vodních radovánek. Můžete vybírat z celé řady aquaparků, které jsou dostupné po celý rok. Přinášíme Vám hned 7 tipů, kam můžete vyrazit za zábavou, ale i odpočinkem a rozmanitou péčí o tělo.
Že kondicionér svede divy jenom na hlavě? Co vás nemá! Rychlostí blesku „opraví“ ucpaný odpad, naleští kožené boty a pohodlně nahradí pěnu na holení. Ovšem pozor, dokáže vrátit do původní velikosti i sražené oblečení!
Letos zatím sněhová nadílka lyžařům příliš nepřeje, což je důvod, proč za lyžařskými zážitky vyrazit za hranice. Vydat se můžete do několika zajímavých středisek, která se nacházejí v Rakousku, Švýcarsku, Itálii a Francii.
Období prázdnin a letních dovolených je už definitivně za námi. Přestože meteorologové slibují poměrně slušný podzim, sychravé dny spolu s deštivým počasím už nedočkavě klepou na dveře. Pokud vám zbývá ještě pár dnů dovolené nebo prostě máte chuť vyrazit někam na teplem, rozhodně se vám budou hodit naše tipy na hřejivou podzimní dovolenou.
Asi máte taky zažité, že utěrky by se neměly prát v pračce. Namísto toho je pravděpodobně vyvařujete. Tahle metoda má ale jeden zásadní háček. Vyvařování není k utěrkám zrovna dvakrát šetrné. Jsou po něm sice opravdu čisté, ale postupně vám řídnou, a vy tak musíte kupovat stále nové a nové kousky. Naštěstí existuje mnohem šetrnější alternativa.
Jednou z možností, jak se podívat na své hubnutí, je právě podle odlišností jednotlivých krevních skupin. Někomu z vás možná právě tato metoda bude dávat smysl a dokáže s její pomocí shodit pár nadbytečných kil.
My ženy jsme kolikrát jedno tajemství vedle druhého. Navenek spořádané a rozumné, ale když se zrovna nikdo nedívá, zpíváme si před zrcadlem s hřebenem v ruce. A děláme toho mnohem více, ale nikomu bychom to nepřiznaly. Často ani nejlepší kamarádce.
Nevěra zasáhne fatálně každý vztah. Může však být také poučením a východiskem pro vybudování vztahu lepšího.

Výběr článků

Také jste čekala na sluneční paprsky, až vám prozáří každý den? Konečně jaro! Ale jen do té doby, než sluníčko zasvítí přes zaprášená okna a vy najednou vidíte svůj byt v mnohem jasnějších konturách. Chtělo by to jarní úklid? Neztrácejte čas a jděte na to hned. Zvažte, jestli zapojit rodinu. Někdy si opravdu důkladně uklidíte jedině sama!
Jste milovníkem sluníčka a už se těšíte, až budete ležet na pláži a necháte sluneční paprsky prohřívat vaši pokožku? A opravdu víte jak se správně opalovat?

Nepřehlédněte

Trochu zpomalit čas? To dnes díky mnoha kosmetickým vychytávkám opravdu lze. Jednou z nich je i vychvalovaná kyselina hyaluronová, kterou však nemusíte používat jenom jako součást krémů. Jaké jsou další možnosti?
Známe to i z dětské knihy Karlík a továrna na čokoládu. Synek bohatého obchodníka je vypasený tlouštík, zatímco děti z chudých poměrů jsou hubené. Takhle to bylo během historie lidstva prostě pravidlem. To se ale teď poprvé obrací. Děti bohatých jsou štíhlejší, zatímco ty z chudých rodin častěji tloustnou.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek