Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Horoskop krásy a duševního zdraví na neděli 23. 9. 2018. Přes noc nastane podzimní rovnodennost!

horoskop
zdroj: 123RF.com

23. 09. 2018

Posilte imunitu před ochlazením!

Uprostřed noci vstoupí Slunce do znamení Vah, nastane podzimní rovnodennost, což je symbolicky první krok do tmy a sychravého počasí. Po dnešku se totiž začnou prodlužovat večery a teploty půjdou stále dolů. Tak se připravte na studené dny otužováním! Ráno se nejdřív sprchujte vlažnou a až poté studenou vodou. Po očistě si vypijte velký šálek zeleného čaje, který z těla vyplaví škodliviny a zároveň vám posílí imunitu.

Pryč se špatnou energií

V bytě byste měly během stmívání vyčistit od negativních energií každý kout, nejúčinnější bude kadidlo.

Tajuplná noc

Fáze Měsíce bude po setmění vhodná k rituálům, ale pokud nemáte s energiemi zkušenost, raději temné síly nepokoušejte. Při mystické Luně v Rybách, která se bude objímat s Neptunem, byste se mohly čáry a kouzla vymknout vaší kontrole…

Autor: Naďa Šmídová

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Mít dostatek kvalitního spánku je nesmírně důležité. Díky tomu se vaše tělo cítí lépe a mozek správně funguje. Mnoho z nás má ale s usínáním problém. A nejenom s usínáním, ale i s udržením kvalitního spánku po celou noc. Pokud spíme špatně, negativně to ovlivňuje možnost učení, snižuje kapacitu paměti, máme špatnou náladu a naše emoce jsou negativní. Co tedy pomáhá k lepšímu spánku?
Nástěnné hodiny by neměly chybět v každém obýváku. Sice sledujete čas na mobilu nebo ho ukazuje televize, originální hodiny jsou ale hlavně dekorací, která dokresluje atmosféru domova. A co takhle zvolit ukazatel času opravdu velkých rozměrů? Prohlédněte si galerii.
Pořád šetříte a nic neušetříte? Nebo snad nemáte z čeho šetřit, ačkoliv nevyděláváte úplně málo? V tom případě vám chybí finanční gramotnost. Že ani nevíte, co to je? V tom případě vám prozradíme, že je to to, co vás ve škole bohužel nenaučili.
Domácnost bez pokojových rostlin je neútulná a nepříjemná. Většinou ji obývají jedinci, kteří s pěstováním pokojovek nemají žádné zkušenosti. Nabízí se však otázka, proč se do pěstování přece jenom nepustit? Nedostatek znalostí nemusí být překážkou! Existují totiž takové rostliny, které jsou extrémně nenáročné.  
Pokud jste se rozhodli, že regál je skvělým způsobem, jak dosáhnout úspory místa i zpřehlednění uskladněných věcí (může jít o potraviny, nářadí, nástroje, kanystry, přístroje a další), nyní stojíte před rozhodnutím, jaký regál si vlastně vybrat. V úvahu je třeba vzít hned několik parametrů.
O Češích se říká, že jsou národem pejskařů. Vždyť za své čtyřnohé psí parťáky jsou schopní utratit i přes milion korun ročně. To ukazují statistiky. Utrácí se předně za kvalitní žrádlo, také za veterináře a samozřejmě za produkty určené k dentální hygieně. Chovatelé si moc dobře uvědomují, že v psí dutině ústní probíhají stejné procesy jako u lidí. I v psí dutině se mohou vyskytnout zubní kameny nebo zubní plak vedoucí ke zmiňovanému problému. Proto se nedoporučuje podceňovat péči o psí chrup.
Mnoho žen, ale i mužů může trpět zvýšeným množstvím uloženého tuku v různých částech těla. Ženy si často stěžují na takzvaná „madla lásky“, která se vyskytují v oblasti boků, nebo jsou nevzhledné tukové zásoby v místech kolem podprsenky, či podpaždí.
O sexuálním násilí se mluví čím dál častěji a zabývají se jím i televizní a filmoví tvůrci. Ostřílená dvojice Biser Arichtev a Jan Coufal si jako předlohu vzali případ takzvaného Guru Járy, který pod záštitou duchovní pomoci zneužíval své klientky.
Docílit toho, aby záhony nebo okenní parapety zely všemi barvami i během zimy, je poněkud složité. Tedy, to si alespoň zahrádkáři a pěstitelé pokojových rostlin myslí. Ve skutečnosti však existují druhy rostlin, které lze pěstovat i během zimy a které dokonce i v chladných ročních obdobích pučí do všech barev duhy. A jednou z nich je brambořík.
Monstera se netěší popularitě jenom díky svému stálezelenému vzhledu a líbivým listům, které do domu vnesou trochu exotiky. Je oblíbená i díky snadnosti pěstování. I když pochází z tropických deštných pralesů, v našich českých podmínkách se jí daří opravdu skvěle.
Podzim je tady. Cítíme to nejen ve vzduchu, ale také to vidíme - listy stromů se začínají zbarvovat a okenní parapety opouští letní rostliny, které je třeba zazimovat. Jelikož jsou nyní okenní parapety prázdné, je načase je něčím oživit. Pojďme si zmínit několik rostlin, které vydrží i chladné podzimní dny.  
Obývací pokoj potřebuje něco, kam si odložíte mobil, časopis nebo kávu, když si sednete na sedačku před televizi. Tuhle roli zastávají konferenční stolky. Zaměřili jsme se na ty dřevěné, nebo přímo z masivu. Jsou praktické a s jednoduchým designem, a také si na ně můžete natáhnout nohy! Zkuste si vybrat nějaký originální kousek.

Výběr článků

Chystáte se na dovolenou, ale ještě nemáte úplně rozmyšleno, kam vyrazíte? V tom případě se nechte inspirovat těmi nejoblíbenějšími destinacemi pro letošní rok.
Výroba domácí kosmetiky není složitá, a navíc je to zábava. Vaší pleti udělají výrobky z přírodních ingrediencí určitě dobře. Už žádná chemie! Je fajn, že můžete ovlivnit složení vaší kosmetiky. A péče o vaše tělo bude tak pouze ve vašich rukách.
Máte ráda ty večery, kdy si sednete s lahvinkou vína, přidáte nějakou dobrotu a pustíte si pořádný doják, u něhož si můžete pobrečet dojetím, aniž by vás někdo viděl? A co je ještě lepší, tak film, který je založen na skutečné události! Vybrali jsme pro vás ty nejdojemnější kousky, které nenechají jedno oko suché!

Nepřehlédněte

Osvěžovače vzduchu jsou dnes součástí prakticky každé domácnosti. Vyrobte si je sami, budou mít příznivý vliv na vaši náladu i zdraví.
O nemocech se většinou nevtipkuje, ovšem výjimkou je nemoc zvaná Alzheimer, o které se mluví v mnoha starších i novějších vtipech. Dalo by se říct, že lidé o Alzheimerově nemoci vtipkují do chvíle, dokud se s chorobou nesetkají tváří v tvář. To pak jdou žerty stranou, jelikož se pochopí, že se jedná o závažnou nemoc a že to opravdu není legrace.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek