Nejlepší horká čokoláda: klasická, mexická nebo italská. Kterou si vyberete?
Tři recepty na tři nápoje pro zahřátí. Jsou podobné, ale přesto jiné. Horká čokoláda je skvělý společník pro zimní dny. Je na vás, kterou zkusíte jako první. Můžete podle receptu připravit všechny a porovnat! Podělte se o nové chutě se členy rodiny a vyberte svého favorita.

Indredience pro 2 porce
Klasická horká čokoláda
- ½ litru mléka
- 45 g cukru
- 30 g mléčné čokolády
- 30 g kakaa
- špetka soli
Mexická horká čokoláda
- ½ litru mléka
- 1 ks skořice
- 45 g hnědého cukru
- 4 ml vanilkového extraktu
- špetka soli
- 65 g hořké čokolády
- 30 g kajenského pepře
- 30 g kakaa
Italská horká čokoláda
- ½ litru mléka
- 60 g hořké čokolády
- 30 g cukru
- 45 g kakaa
- špetka solu
- 6 g kukuřičné mouky do dalších 30 ml mléka