Úterý , 22. 10. 2024

Sabina

Červená řepa je opomíjená zelenina, na kterou má mnoho lidí špatné vzpomínky hlavně ze školní jídelny. Realita je taková, že tato zelenina je nejenom chutná, ale je také zdravá. To můžete vyzkoušet na vlastní kůži, když si připravíte kvas z červené řepy. Podobně jako jiné kysané potraviny, i řepa v této úpravě bude velmi prospěšná.

Diskuze k článku

2 komentáře

  1. Recept je opravdu jednoduchý,ale má jednu chybu,že není uvedeno jakým množství vody se má zalít ta směs ve 3 litrové sklenici.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Výběr receptů

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek