Středa , 04. 12. 2024

Barbora

Huspenina, aspik, rosol, sulc, tlačenka či želé – je jedno, jak tento pokrm pojmenujete, jeho nezaměnitelná konzistence ho vždycky prozradí. Správně připravený, a především neuspěchaný aspik vám navíc kromě plného žaludku, může dobře posloužit i z hlediska zdraví. Obsahuje totiž kolagen, který pozitivně působí na klouby, chrupavky a obecně pohybový aparát. Kromě bolavých kolenou vám ale omladí i vnitřní tkáně, kterým dodá elasticitu.

Diskuze k článku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Výběr receptů

0.0/5

20 minut příprava + minimálně 3 hodiny chlazení

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek