Čtvrtek , 28. 03. 2024

Soňa

Brynzové halušky jsou pochopitelně nejtradičnějším slovenským pokrmem. Naši východní sousedé je připravují z bramborového těsta, a protože hodně záleží na kvalitě, typu a stáří brambor, není příprava halušek nic jednoduchého. I proto přišli Maďaři z levnější a jednodušší variantou, při které stačí vlastně jen tři základní suroviny – dva druhy mouky a vody. K haluškám však neodmyslitelně patří ještě brynza a slanina, proto vám dnes přinášíme recept, který tyhle dvě další suroviny obsahuje také.

Diskuze k článku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Výběr receptů

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek