Čtvrtek , 03. 07. 2025

Radomír

Luštěniny jsou jídlem budoucnosti. Jsou výživné, zdravé a chutné. Navíc jsou o poznání levnější a ekologičtější než maso nebo mléčné výrobky. A když luštěniny namočíte na dostatečně dlouhou dobu, uvolní se z nich látky, které způsobují nepříjemné nadýmání. Proto v tomto receptu na poctivou fazolačku doporučujeme fazole namočit už večer před tím, než ji budete vařit. Samotný recept pak opravdu stojí za to.

Diskuze k článku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Výběr receptů

0.0/5

20 minut příprava + minimálně 3 hodiny chlazení

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek