Máte chuť na něco sladkého ke kávě? Pokud jste se minule nechala napálit a koupila si dezert nevalné chuti v obchodě, je na místě podobnou chybu neopakovat.
Prosim vas co je toto za cesto ??ved to nema s cim byt riedke.je to huste.preco neni uvedene ze je potrebne vyslahat sneh!dajte prec ten ten kolac akurat som si dodrbala den a vysmarila potraviny
Dobrý den, buchta je chuťově moc dobrá, ale: těsto se nepeče 45-60 minut, ale pouhých cca 15 minut. První krém je moc dobrý, ale rozhodně neudělá takovou krásnou vrstvu, jako je výše uvedeno. Druhý krém nelze udělat tak, aby byl tuhý, protože když do vyšlehané šlehačky přidáte mléko, ze šlehačky se stane opět smetana a ať šleháte jak chcete, nic se nestane. Každopádně když na toto nalijete polevu, smíchá se s krémem a zmizí. Po noci v lednici vše na první pohled krásně ztuhne, ale po rozříznutí začne z krému vytékat mléko. Takže doporučuji polevu dát až po ztuhnutí 2. krému a udělat jí i víc. Buchta sice nevypadá tak, jak jsem si představovala, ale chutná dobře, trochu jako krtkův dort 🙂
2 komentáře
Prosim vas co je toto za cesto ??ved to nema s cim byt riedke.je to huste.preco neni uvedene ze je potrebne vyslahat sneh!dajte prec ten ten kolac akurat som si dodrbala den a vysmarila potraviny
Dobrý den, buchta je chuťově moc dobrá, ale: těsto se nepeče 45-60 minut, ale pouhých cca 15 minut. První krém je moc dobrý, ale rozhodně neudělá takovou krásnou vrstvu, jako je výše uvedeno. Druhý krém nelze udělat tak, aby byl tuhý, protože když do vyšlehané šlehačky přidáte mléko, ze šlehačky se stane opět smetana a ať šleháte jak chcete, nic se nestane. Každopádně když na toto nalijete polevu, smíchá se s krémem a zmizí. Po noci v lednici vše na první pohled krásně ztuhne, ale po rozříznutí začne z krému vytékat mléko. Takže doporučuji polevu dát až po ztuhnutí 2. krému a udělat jí i víc. Buchta sice nevypadá tak, jak jsem si představovala, ale chutná dobře, trochu jako krtkův dort 🙂