Středa , 24. 04. 2024

Jiří

I když jsou v nadpise rohlíčky, výsledné pečivo spíše připomíná šátečky, které koupíte v každé lepší pekárně. Ale rovnoměrný obdélníkový tvar je snazší na přípravu i na upečení, a tak zůstaneme u rohlíčků. Ty naše jsou navíc velmi variabilní, namísto vanilkového krému z našeho receptu můžete jako náplň použít také povidla, mák, nebo různé marmeládové směsi s kousky ovoce. Fantazii se v tomto ohledu meze rozhodně nekladou. A nebojte se, příprava je snazší, než by se mohlo zdát.

Diskuze k článku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Výběr receptů

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek