Neděle , 24. 11. 2024

Emílie

Karamel patří k nejoblíbenějším cukrovinkám vůbec, ale jeho domácí příprava není nic jednoduchého. Nejedna hospodyňka už si při karamelizaci cukru zničila hrnec nebo pánvičku tak, že je raději vyhodila, než aby se z nich pokoušela spálený cukr odstranit. Ale nezoufejte! S naším receptem doma připravíte skvělý karamelový dezert, při které nebude třeba karamel připravovat. Použijete místo něj karamelové Salko. Ale díky souhře chutí Salka s ostatními ingrediencemi si nikdo nevšimne, že jste si vypomohla nějakým kulinářským trikem. Náš dezert je jednoduše dokonalý.

Diskuze k článku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Výběr receptů

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek