Středa , 04. 12. 2024

Barbora

Upéct pořádné plněné buchty je fuška. Navíc je třeba správně trefit náplň, aby se vám v troubě nepřipekla. Proto pro vás máme skvělou alternativu. Naše buchty jsou sice tvarohové, ale nikoli tvarohem plněné. Namísto toho využíváme lahodné a jemné tvarohové těsto. To může být ještě jemnější, použijete-li místo tvarohu mascarpone. Ale aby buchty nebyly příliš suché, přece jen v nich něco je. Do těsta se totiž přimíchají rozinky, které buchtám dodají ten správný šmrnc.

Diskuze k článku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Výběr receptů

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek