Čtvrtek , 21. 11. 2024

Albert

Ač tento recept spatřil světlo světa kdysi dávno a dalo by se říct, že je tak trochu retro, rozhodně neztratil s časem na oblibě, naopak. Metrové řezy, které dělávaly naše babičky, rády pečou i hospodyňky v dnešní době.

Diskuze k článku

Jedna odpověď

  1. Uvedená verze jistě nebude špatná . Ale tzv. Metrový moučník, který se hojně rozšiřoval mezi hospodyňkami, když jsem byla mladá, nemá mít pudinkový krém, ale krém ze zkaramelizovaného Salka. Pak by ovšem nemělo být do těsta použito tolik cukru, Salko je velmi sladké.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Výběr receptů

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek