Neděle , 24. 11. 2024

Emílie

Vepřové řízky jsou česká klasika. Ale někdy se může stát, že se vám i tohle jídlo přejí. Přírodní řízek bez trojobalu je zase takový nijaký, něco mu chybí. A právě ty chybějící ingredience dodává náš dnešní recept, nad kterým zaplesá srdce každého gurmána, který je zároveň milovníkem dobrého masa. Vepřové, potažmo i řízky totiž můžete jen zlehka orestovat a pak je zapéct s takovými dobrotami, jako jsou žampiony nebo cherry rajčátka. V našem dnešním receptu vám prozradíme, jak na to. Z vepřového však tento pokrm chutná přeci jen lépe.

Diskuze k článku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Výběr receptů

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek