Čtvrtek , 21. 11. 2024

Albert

S jakou zeleninou pracujete v kuchyni? Kromě mrkve, cibule nebo česneku pracujete určitě i s celerem. Právě celer patří k nejvyužívanějším druhům zeleniny nejen v české kuchyni. Určitě se vám hned vybaví rovnou několik receptů, které by se bez celeru neobešly. Úvodem je třeba říct, že není celer jako celer. Řadí se mezi kořenovou zeleninu a známe hned několik druhů celeru. Konkrétně ho dělíme na bulvový a řapíkatý celer. Ať už máte v oblibě ten či onen, v každém případě konzumací celeru prospíváte svému zdraví.

Diskuze k článku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Výběr receptů

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek