Úterý , 04. 10. 2022

František

Krémová houbová polévka. Přidejte červené nebo bílé víno a poznejte nové chutě

Skvěle vypadají krémová houbová polévka je snadná na přípravu a dobrá pro zahřátí. Recept navíc zahrnuje i dochucení vínem podle vaší volby. Inspirujte se!
Krémová houbová polévka. Nebojte se přidat červené nebo bílé víno
zdroj: youtube

Tahle houbová polévka je připravena v řádu minut a recept samozřejmě počítá i s variantou bez použití vína. Určitě se ale vyplatí vyzkoušet něco originálního. Nebo máte s dochucováním hub vínem vlastní zkušenosti?

Kromě samotných hub jsou základním kamenem receptu dvě celé cibule, čerstvý česnek a suché červené nebo bílé víno, podle vaší chuti.

zdroj: youtube
0.0/5
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Zdroje článku:
sdílet
tisknout
Zdroje článku:

Témata pro vás

Výběr receptů

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek