Neděle , 24. 11. 2024

Emílie

Názvem se nenechte zmást, v tomto koláči není čaj. Právě naopak, servíruje se k čajovému obřadu. Alespoň v Číně, odkud také pochází recept, který pro vás máme. Ostatně, také kefír, který je základem těsta, má podle všeho původ ve střední Asii. Recept ani nebylo třeba příliš upravovat, všechny suroviny jsou u nás už běžně dostupné. Čajový koláč můžete pochopitelně servírovat i ke kávě, nebo jen tak. Fantazii se v tomto směru meze nekladou.

Diskuze k článku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Výběr receptů

0.0/5

30 minut + chlazení

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek