Středa , 04. 12. 2024

Barbora

Také už máte plné zuby kupovaného pečiva, který je buďto hned druhý den gumové, nebo zplesniví ještě dříve, než stihne ztvrdnout? Nejste zdaleka jediná. Proto roste počet lidí, kteří si doma pečou vlastní poctivý chléb, který vydrží měkký a čerstvý, a navíc chutná tak, jak si to pamatujete z dětských let. K upečení takového chleba ani nepotřebujete drahou pec, stačí vaše trouba. Recept sám o sobě je prostý, ale nejlépe uděláte, když si budete v lednici udržovat vlastní chlebový kvásek, což už tak lehké není. Ale ten chléb pak stojí za to.

Diskuze k článku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Výběr receptů

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek