Sobota , 07. 09. 2024

Regína

Archiv

Dne 7. září 2024 slaví své 60. narozeniny Sagvan Tofi, herec, zpěvák a model, který se stal ikonou pro mládež 80. let. Jeho cesta ke slávě byla nejen rychlá, ale i výrazná. Svým charismatem si získal srdce tisíců fanoušků, především díky filmům jako Vítr v kapse a Láska z pasáže, které ho proslavily nejen na plátně, ale i v bulvárním světě.
Zesnulý psycholog Radek Ptáček (✝48) byl známý svým odporem k fyzickým trestům a podporou respektující výchovy. Jeho 12 zásad rodičům ukazuje, jak vychovat psychicky stabilní děti bez použití nátlaku a trestů.
Přestože venku ještě dominují letní teploty, podzim už klepe na dveře a s ním přichází i nové módní trendy, které promění váš šatník. Letošní sezóna podzim/zima 2024 slibuje fascinující kombinace barev, textur a střihů, které přinášejí eleganci, ale i pohodlí. Ať už se chystáte na večírek, pracovní schůzku nebo procházku v parku, zde najdete tipy na klíčové trendy, které budou tuto sezónu vládnout.
Generační rozdíly ve vztazích jsou běžným jevem, který může přinášet jak výzvy, tak i nové příležitosti. Pokud jste žena, která má mladšího partnera, možná jste už narazila na odlišné pohledy na život, různé zkušenosti a očekávání. Jak ale překonat tyto generační rozdíly a najít společnou řeč, která posílí váš vztah?
Nový školní rok 2024/2025 je za dveřmi a přináší nejen nové výzvy pro děti, ale také pro rodiče a učitele. Tento článek vám přináší tipy, jak do nového školního roku vykročit s motivací a jak zlepšit komunikaci mezi školou a rodiči.
Tento týden od 2. do 8. září 2024 přináší výrazné astrologické vlivy, které mohou ovlivnit naše každodenní životy. Klíčovým momentem bude novoluní ve znamení Panny, které otevírá dveře novým začátkům a možnostem. V tomto článku vám přinášíme podrobný horoskop pro každé znamení, který vám pomůže připravit se na to, co vás čeká. Zjistěte, jaké výzvy a příležitosti vám hvězdy přinášejí, a jak nejlépe využít tento týden pro svůj osobní i profesní růst.
Toužíte po miminku, ale čáp k vám pořád ne a ne přiletět? Trpíte-li totiž nadváhou nebo rovnou obezitou, vaše šance na otěhotnění se mohou snižovat právě kvůli tomu.
Včera uplynuly dva roky od chvíle, kdy nás opustila Hana Zagorová, legenda české hudby. U jejího hrobu na Vyšehradě se sešel její manžel Štefan Margita, který na ni stále vzpomíná s dojetím, a také její sestra Evelyna, která, i přes své zdravotní potíže, cítila potřebu být na tomto místě.
Rodinné tradice mají nezastupitelný význam pro posílení vztahů a udržování rodinné identity. Jsou to pilíře, které spojují generace, vytvářejí pocit sounáležitosti a pomáhají budovat nezapomenutelné vzpomínky. Ať už se jedná o tradiční svátky, nebo malé každodenní rituály, rodinné tradice přinášejí stabilitu a pocit bezpečí, který je v dnešní době více než potřebný. V tomto článku se dozvíte, proč byste měli rodinné tradice udržovat živé a jak mohou obohatit váš každodenní život.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.