Adventní věnce se dají koupit, ale opravdovou hodnotu má váš vlastnoruční výrobek. Inspirujte se úchvatnými nápady naoriginální adventní věnce z rozličných materiálů a vyzdobte jídelní stůl na letošní svátky nějakým novým kouskem.
Zelí je základní ingrediencí receptu na zelňáky. (zdroj foto: pixabay.com)
Červená řepa je zázrakem pro vaše zdraví. Obsahuje spoustu tělu prospěšných látek. (zdroj foto: prirodajelek.cz)
Jedlá soda pomůže vašim hroznům. (zdroj foto: tymr.cz)
Dostali jste chuť na něco sladkého a milujete čokoládu, nebo kakao? Pak stojí za vaši pozornost tento recept na bábovku se skvělým kakaem zvaným Granko (zdroj foto: 123rf.com)
Kdo by nemiloval nakládané kyselé okurky. Jsou výborné k masitému pokrmu, nebo jen tak, když máme chuť. Legendární „kvašáky“ se zkrátka těší velké oblibě. Pokud ale chcete mít ve špajzu dostatečné zásoby zavařených okurek na zimu, je zapotřebí mít dobrou úrodu. (zdroj foto: pixabay.com)
Kdo by nemiloval nakládané okurky ,,nakládačky". (zdroj foto: prirodajelek.cz)
Zelňáky mají mnoho vitamínu díky zelí, které obsahují. (zdroj foto: pinterest.at)